Mode med Miriam

Uffe Buchard lukker og slukker for prisuddeling

Danmark får en ny prestigefyldt prisuddeling til næste år. Læs mere om den her

  • Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen)
Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Selvom den danske mode i denne uge fejres og hyldes, når Copenhagen Fashion Week løber af stablen, så er der kun plads til én stor modepris-uddeling om året i Danmark.

De sidste fem år har Uffe Buchard og Kim Grenaa stået bag DANSK Fashion Awards, men det er nu slut.

Største prisuddeling
I stedet skal den danske mode fremover modtage priser ved ELLE Style Awards, der bliver den største prisuddeling i branchen.

ELLE Style Awards er internationalt kendt og afholdes i 19 lande - her i blandt England, Kina og Sverige.

- Lanceringen af ELLE Style Awards er et eksempel på, at vi udbygger vores stærke position inden for den danske modeverden.

- Samtidig er modebranchen Danmarks fjerdestørste eksporterhverv, og vi sætter en ære i at give de mange danske talenter den anerkendelse og opmærksomhed, de fortjener, så vi også i fremtiden har et højt dansk niveau, fortæller Cecilie Christiansen, der er chefredaktør for ELLE i Danmark.

Hvor DANSK fashion Awards var en lukket fest for særligt inviterede, vil ELLE gøre arrangementet mere tilgængeligt. For eksempel skal det vises på tv.

Læs også:

Se også: Buchard stadig fornærmet på Ekstra Bladet

ELLE Style Awards bliver afholdt den 8. maj 2013.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik