Uffe Buchard lukker og slukker for prisuddeling

Danmark får en ny prestigefyldt prisuddeling til næste år. Læs mere om den her

Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen)
Uffe Buchardt og Kim Grenaa skal ikke længere stå i spidsen for Dansk Fashion Awards, der nu kommer til at hedde ELLE Style Awards. (Foto: Jakob Jørgensen)

Selvom den danske mode i denne uge fejres og hyldes, når Copenhagen Fashion Week løber af stablen, så er der kun plads til én stor modepris-uddeling om året i Danmark.

De sidste fem år har Uffe Buchard og Kim Grenaa stået bag DANSK Fashion Awards, men det er nu slut.

Største prisuddeling
I stedet skal den danske mode fremover modtage priser ved ELLE Style Awards, der bliver den største prisuddeling i branchen.

ELLE Style Awards er internationalt kendt og afholdes i 19 lande - her i blandt England, Kina og Sverige.

- Lanceringen af ELLE Style Awards er et eksempel på, at vi udbygger vores stærke position inden for den danske modeverden.

- Samtidig er modebranchen Danmarks fjerdestørste eksporterhverv, og vi sætter en ære i at give de mange danske talenter den anerkendelse og opmærksomhed, de fortjener, så vi også i fremtiden har et højt dansk niveau, fortæller Cecilie Christiansen, der er chefredaktør for ELLE i Danmark.

Hvor DANSK fashion Awards var en lukket fest for særligt inviterede, vil ELLE gøre arrangementet mere tilgængeligt. For eksempel skal det vises på tv.

Læs også:

Se også: Buchard stadig fornærmet på Ekstra Bladet

ELLE Style Awards bliver afholdt den 8. maj 2013.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen