Mode med Miriam

Jessica mod Kate: Hvem har bedst stil?

Jessica Biel og Kate Beckinsale var til premiere på deres ny film 'Total Recall', men hvem havde den bedste premierestil?

  • Jessica Biel og Kate Beckinsale til premiere på deres nye film 'Total Recall. Hvem har den bedste premierestil? (Foto: AP)
Jessica Biel og Kate Beckinsale til premiere på deres nye film 'Total Recall. Hvem har den bedste premierestil? (Foto: AP)

Filmen 'Total Recall' har lige haft premiere i USA, og to af hovedrolleindehaverne er de billedskønne skuespillerinder Jessica Biel og Kate Beckinsale.

Til premieren stjal de to stilikoner da også al opmærksomheden fra deres mandlige medspillere, der måtte træde pænt til side, så fotograferne kunne fotografere de ualmindeligt stilige kvinder.

Læs også:

Se også: Hvem er lækrest: Diaz eller Kruger?

Læs også:

Se også: Rihannas dyre hårlokker

To stil-divaer
Jessica Biel var smuk i lyserød 50'er inspireret kjole fra Christian Dior, som gør hendes atletiske figur mere feminin og timeglas-formet, mens Kate Beckinsale slangede sig i en fræk, stramtsiddende sag fra Armani Privé, som med sin havfrueform og fine detaljer ved skulderen giver illusionen af former på Kates ellers klejne krop.

Men hvem har den bedste stil? Er du mest til Biels 50'er look eller synes du bedst om python-divaen Beckinsales sexede stilvalg? Stem på din favorit til højre i artiklen.

Afstemning

Hvem har den bedse premierestil?

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk