Find dit indre barn frem med tegneserie-tendensen

Moden er legesyg til efterår. Er du klar til at lege superhelt?

  • Her ses et af kunstneren Roy Lichtensteins mest ikoniske værker. Nu kan du få dit eget Lichtenstein-print på tøj og tasker, for designeren Phillip Lim har nemlig lavet en kollektion inspireret Pop art-kunstnerens malerier og grafik. (Foto: AP/Sotheby's)
Her ses et af kunstneren Roy Lichtensteins mest ikoniske værker. Nu kan du få dit eget Lichtenstein-print på tøj og tasker, for designeren Phillip Lim har nemlig lavet en kollektion inspireret Pop art-kunstnerens malerier og grafik. (Foto: AP/Sotheby's)
1/2
Næste »

Find din indre tegneserie-nørd frem, for denne sæson er superhelte og tegneserie-figurer et hit på alt fra tasker til trøjer.

Læs også:

Se også: Bliv sporty med et par lækre sneakers

Stilen lægger ikke op til alt for alvorlige stil-overvejelser. Det gælder om at lege og turde finde sit indre superhelt-elskende barn frem. Vil du være en vaskeægte tegneserie-diva, så husk dog en rød læbestift og lidt guldglimmer til øjnene.

Læs også:

Se også: Bliv sommersmart i maxi-kjole

Hyldest til 1960'erne
Designerne er de det hele taget i legehumør denne sæson, men især designerne Phillip Lim og Markus Lupfer har kastet deres kærlighed på tegneserier.

Phillip Lim nøjes oven i købet ikke med ord, farver og superhelt-logo. Han har nemlig ladet sig inspirere af den amerikanske Pop art-kunstner Roy Lichtensteins værker, og de værker har han fået trykt på trøjer, clutch-tasker og cardigans.

Læs også:

Se også: Disse udsalgsvarer savler vi over

Moden står til efterår i 60'ernes tegn, og derfor er det jo sådan set meget passende, at Phillip Lim og co. har valgt at hylde Lichtenstein og lave Pop art-mode.

Se Mode med Miriams superhelt-favoritter på artikelbilledet, og fortolk selv det legende superhelt-look!

Roy Lichtenstein

Roy Lichtenstein (27. oktober 1923 - 29. september 1997) var en amerikansk Pop art-kunstner.

I starten af 1960'erne var Roy Lichtenstein meget optaget af at gengive tegneserie-stilen i sine malerier og sin grafik og er især kendt for de værker, han producerede i denne periode.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte