Bliv sporty med et par lækre sneakers

Det er OL-tid, og du kan også få et sporty, men moderigtigt look. Se hvordan

  • Kjole fra Won Hundred. På tilbud på Adélie.dk til 450 kr. Sneakers fra IRO. Koster 368,50 Euro (ca. 2.800 kr.) på Iro.fr. Ring og armbånd fra Alexander McQueen. Koster henholdsvis 150 og 160 britiske pund (ca. 1.450 og 1.550 kr.) på Matchesfashion.com.
Kjole fra Won Hundred. På tilbud på Adélie.dk til 450 kr. Sneakers fra IRO. Koster 368,50 Euro (ca. 2.800 kr.) på Iro.fr. Ring og armbånd fra Alexander McQueen. Koster henholdsvis 150 og 160 britiske pund (ca. 1.450 og 1.550 kr.) på Matchesfashion.com.
1/6
Næste »

Er du træt af snak om høje hæle, men vil du gerne være elegant? Så kan du godt glæde dig, for sneakers fylder meget i modebilledet lige nu.

Det sporty look er tilbage. Men denne gang er der ikke tale om løbelooket. Nej, for designere som Yohji Yamamoto, Mulberry og Miu Miu parrer både kasketter og sneakers med feminine kjoler og pæne bukser.

Stjerner som Kristen Stewart har for længst taget tendensen til sig - og hun er ikke bange for at tage sneakers på, på den røde løber.

Læs også:

Se også: Bliv sommersmart i maxi-kjole

Sporty, men feminint
Det nye sporty look handler om at skabe balance mellem det drengede og det pigede. Gør looket mere voksent og elegant med en flot heldragt og kontortaske, eller vælg en kjole med print, så fokus ikke kun kommer til at være på dine sko.

Læs også:

Se også: Bliv smart og synlig med neonfarver

Der findes mange varianter af de trendy sneakers, og især sneakers med print er på mode. Så sig farvel til daglige anfald af stiletskræk, og løb efteråret i møde i et par sporty sko.

Find inspiration til, hvordan du kan style dig frem til et sporty, men feminint look på artikelbillederne.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte