Se gademode fra Roskildes fjerdedag

Her er årets sidste gademodeller fra Roskilde Festival anno 2012

  • Solen skinnede på festivalpladsen, så folk var smarte i korte klæder: 1. 21-årige Søs har lige været på højskole og var på Roskilde for sjette gang. Hun var stilig i hvid skjortekjole fra PopCph, sko fra Buffalo og en bæltetaske, som hun havde købt på Roskilde, fordi den havde plads til mange smøger. 2. 24-årige Maria læser Statskundskab. Til festivalen havde hun pakket tøj, som måtte gå i stykker, for man skal ifølge Maria 'ikke elske noget for højt', hvis det skal med på Roskilde. Hun havde dog alligevel taget lyseblå shorts fra Topshop med, og dem satte hun sammen med solbriller og taske fra H&M, samt genbrugstop og -sko. 3. Kirstine er 17 år og var på Roskilde festival for første gang. Hun nød festen i sin mors og mormors aflagte tøj. De stribede shorts og tørklædet er mors gamle, skoene er mormors og den grønne top fra Mango. (Foto: Anthon Unger)
Solen skinnede på festivalpladsen, så folk var smarte i korte klæder: 1. 21-årige Søs har lige været på højskole og var på Roskilde for sjette gang. Hun var stilig i hvid skjortekjole fra PopCph, sko fra Buffalo og en bæltetaske, som hun havde købt på Roskilde, fordi den havde plads til mange smøger. 2. 24-årige Maria læser Statskundskab. Til festivalen havde hun pakket tøj, som måtte gå i stykker, for man skal ifølge Maria 'ikke elske noget for højt', hvis det skal med på Roskilde. Hun havde dog alligevel taget lyseblå shorts fra Topshop med, og dem satte hun sammen med solbriller og taske fra H&M, samt genbrugstop og -sko. 3. Kirstine er 17 år og var på Roskilde festival for første gang. Hun nød festen i sin mors og mormors aflagte tøj. De stribede shorts og tørklædet er mors gamle, skoene er mormors og den grønne top fra Mango. (Foto: Anthon Unger)
1/2
Næste »

I går var himlen blå og solen skinnede over festivalpladsen på Roskilde Festival.

Selvom mange af gæsterne desserterede i løbet af dagen, var der også en del, som blev og nød varmen, musikken og de kolde øl.

Læs også:

Se også: Kate versus Sienna: Hvem har den bedste festivalstil?

På festivalpladsen var shorts, løse t-shirts og hippie-kjoler yderst populære, mens mange i mediebyen, eller Backstage Village, som den blev kaldt i år, søgte læ i skyggen i kjoler og stråhatte.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskildes tredjedag

Sarah Grünewald
Her mødte vi modellen Sarah Grünewald, som var smuk som altid og villigt stillede op som gademodel. Hun har lige været i Milano, hvor hun bemærkede, at de kvindelige modeller var 'sindssygt tynde'.

Milano ville dog hellere have sunde Sarah, for hun scorede hele to parfumekampagner for Cavalli og kunne derfor komme smilende hjem til Danmark, hvor der ydermere ventede hende et job som model i Tim Christensens nye musikvideo.

Læs mere om Sarahs tøj, og se de øvrige fashionistaer fra Roskilde festivalens sidste dag.

Følg med i morgen, hvor årets bedst klædte fra Roskilde festivalen skal kåres.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte