Kår Roskilde festivalens bedst klædte

Hvem er den mest stilige af årets Roskilde-gademodeller? Stem på din favorit

  • Årets nominerede Roskilde-fashionistaer (fra venstre til højre): 1. Rozanna 2. Kathrine 3. Natasja (Foto: Jesper Mortensen og Anthon Unger)
Årets nominerede Roskilde-fashionistaer (fra venstre til højre): 1. Rozanna 2. Kathrine 3. Natasja (Foto: Jesper Mortensen og Anthon Unger)

Roskilde festival er slut, og mange sidder sikkert derhjemme og slapper af efter noget af en fest.

Mode med Miriam var alle festivalens dage på jagt efter den gode festivalstil, og den jagt blev en frugtbar en af slagsen. Vi spottede nemlig rigtig mange velklædte mænd og kvinder.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskildes fjerdedag

Af de i alt 28 gademodeller, I har set på vores gademode-billeder, skal nu kåres den mest stilige. Og det er dig, der bestemmer!

For at gøre valget nemmere for dig, har vi udvalgt tre fashionistaer, som vi synes har fortolket festivalstilen på deres helt egen trendy måde.

De nominerede

1. Rozanna: 27 år og arbejder for styllingbureauet GrenaaBuchard. Rozanna er nomineret for at blande modens største tendenser på en afslappet, men chic måde.

2. Kathrine: 27 år og arbejder som journalist. Kathrine er nomineret for sin feminine stil, og det, at hun tør skille sig ud på festivalen med et gennemført anderledes festivallook.

3. Natasja: 26 år og arbejder for Designer's Remix. Natasja er nomineret for sit festivalvenlige og rå look, som er både ungdommeligt, afslappet og gade-cool.

Hvem synes du har den bedste Roskilde-stil? Stem på din favorit til højre i artiklen.

Hvem er årets Roskilde-fashionista?

Din stemme er modtaget

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte