Mode med Miriam

Kår Roskilde festivalens bedst klædte

Hvem er den mest stilige af årets Roskilde-gademodeller? Stem på din favorit

  • Årets nominerede Roskilde-fashionistaer (fra venstre til højre): 1. Rozanna 2. Kathrine 3. Natasja (Foto: Jesper Mortensen og Anthon Unger)
Årets nominerede Roskilde-fashionistaer (fra venstre til højre): 1. Rozanna 2. Kathrine 3. Natasja (Foto: Jesper Mortensen og Anthon Unger)

Roskilde festival er slut, og mange sidder sikkert derhjemme og slapper af efter noget af en fest.

Mode med Miriam var alle festivalens dage på jagt efter den gode festivalstil, og den jagt blev en frugtbar en af slagsen. Vi spottede nemlig rigtig mange velklædte mænd og kvinder.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskildes fjerdedag

Af de i alt 28 gademodeller, I har set på vores gademode-billeder, skal nu kåres den mest stilige. Og det er dig, der bestemmer!

For at gøre valget nemmere for dig, har vi udvalgt tre fashionistaer, som vi synes har fortolket festivalstilen på deres helt egen trendy måde.

De nominerede

1. Rozanna: 27 år og arbejder for styllingbureauet GrenaaBuchard. Rozanna er nomineret for at blande modens største tendenser på en afslappet, men chic måde.

2. Kathrine: 27 år og arbejder som journalist. Kathrine er nomineret for sin feminine stil, og det, at hun tør skille sig ud på festivalen med et gennemført anderledes festivallook.

3. Natasja: 26 år og arbejder for Designer's Remix. Natasja er nomineret for sit festivalvenlige og rå look, som er både ungdommeligt, afslappet og gade-cool.

Hvem synes du har den bedste Roskilde-stil? Stem på din favorit til højre i artiklen.

Afstemning

Hvem er årets Roskilde-fashionista?

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk