Se gademode fra Roskilde Festivals andendag

Mode med Miriam har spottet trendy festivalgæster. Se dem her

  • Her ses trendy festivaldeltagere, vi spottede på festivalpladsen. 1. 17-årige Camilla Jakobsen er på Roskilde festival for første gang. Hun nød oplevelsen i en rustfarvet genbrugstrøje, hun havde købt på Roskilde, top fra H&M, bukser købt i Silkeborg, gummistøvler fra Kvickly og lille taske fra Ægypten. 2. Kristina på 24 er multimediedesigner og var i gummistøvler fra Aigle, jeans fra Cheap Monday, trøje fra et loppemarked og stribet skjorte fra Monki. Hendes Roskildegarderobe er pakket efter princippet 'praktisk, men festligt'. 3. 24-årige Amalie læser litteratur- og kunsthistorie på RUC. Hun var i gummistøvler købt på Roskilde, neonfarvede øreringe fra Aldo, halskæde og nederdel købt i Berlin, vintage solbriller og skjorte fra H&M. 4. Henrik Queitsch er en af Ekstra Bladets musik- og filmanmeldere, og så er han er rigtig stilig herre. Henrik er i solbriller fra Dolce and Gabbana, skjorte fra Filippa K, slips købt på et loppemarked, vest fra Mads Nørgaard, jakke fra Lindeberg, bukser fra Acne og gummistøvler fra Spejdersport. (Foto: Anthon Unger)
Her ses trendy festivaldeltagere, vi spottede på festivalpladsen. 1. 17-årige Camilla Jakobsen er på Roskilde festival for første gang. Hun nød oplevelsen i en rustfarvet genbrugstrøje, hun havde købt på Roskilde, top fra H&M, bukser købt i Silkeborg, gummistøvler fra Kvickly og lille taske fra Ægypten. 2. Kristina på 24 er multimediedesigner og var i gummistøvler fra Aigle, jeans fra Cheap Monday, trøje fra et loppemarked og stribet skjorte fra Monki. Hendes Roskildegarderobe er pakket efter princippet 'praktisk, men festligt'. 3. 24-årige Amalie læser litteratur- og kunsthistorie på RUC. Hun var i gummistøvler købt på Roskilde, neonfarvede øreringe fra Aldo, halskæde og nederdel købt i Berlin, vintage solbriller og skjorte fra H&M. 4. Henrik Queitsch er en af Ekstra Bladets musik- og filmanmeldere, og så er han er rigtig stilig herre. Henrik er i solbriller fra Dolce and Gabbana, skjorte fra Filippa K, slips købt på et loppemarked, vest fra Mads Nørgaard, jakke fra Lindeberg, bukser fra Acne og gummistøvler fra Spejdersport. (Foto: Anthon Unger)
1/2
Næste »

Det har regnet, og festivalpladsen på Roskilde festival er ved at være noget mudret.

Mudder og regn lægger altid en dæmper på modeoplevelsen, for nu er folk hoppet i gummistøvler, store trøjer og regnslag. Heldigvis er der stadig mange, som hellere går i farver og solbriller end regnslag, og vi har spottet flere trendy mænd og kvinder med deres helt egen stil.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskilde Festival

En af vor egne
En af andendagens gademodeller er en kending på ekstrabladet.dk. Det er nemlig vores helt egen musik- og filmanmelder Henrik Queitsch, som har taget både slips og vest med på Roskilde, så han, som han selv siger, 'kan bevare en vis værdighed i mudderet'.

Selvom det måske virker en anelse dovent at fotografere vores egne folk, er Henrik bare så stilig, at vi synes, han fortjener en plads i vores gademode-galleri.

Læs også:

Se også: Se Gossip-sangerindens vilde klæder

Tjek både Henriks og de øvrige fashionistaers stil ud på artikelbillederne.

Læs også koncertanmeldelser fra Roskilde FestivalHER.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen