Se gademode fra Roskilde Festivals andendag

Mode med Miriam har spottet trendy festivalgæster. Se dem her

  • Her ses trendy festivaldeltagere, vi spottede på festivalpladsen. 1. 17-årige Camilla Jakobsen er på Roskilde festival for første gang. Hun nød oplevelsen i en rustfarvet genbrugstrøje, hun havde købt på Roskilde, top fra H&M, bukser købt i Silkeborg, gummistøvler fra Kvickly og lille taske fra Ægypten. 2. Kristina på 24 er multimediedesigner og var i gummistøvler fra Aigle, jeans fra Cheap Monday, trøje fra et loppemarked og stribet skjorte fra Monki. Hendes Roskildegarderobe er pakket efter princippet 'praktisk, men festligt'. 3. 24-årige Amalie læser litteratur- og kunsthistorie på RUC. Hun var i gummistøvler købt på Roskilde, neonfarvede øreringe fra Aldo, halskæde og nederdel købt i Berlin, vintage solbriller og skjorte fra H&M. 4. Henrik Queitsch er en af Ekstra Bladets musik- og filmanmeldere, og så er han er rigtig stilig herre. Henrik er i solbriller fra Dolce and Gabbana, skjorte fra Filippa K, slips købt på et loppemarked, vest fra Mads Nørgaard, jakke fra Lindeberg, bukser fra Acne og gummistøvler fra Spejdersport. (Foto: Anthon Unger)
Her ses trendy festivaldeltagere, vi spottede på festivalpladsen. 1. 17-årige Camilla Jakobsen er på Roskilde festival for første gang. Hun nød oplevelsen i en rustfarvet genbrugstrøje, hun havde købt på Roskilde, top fra H&M, bukser købt i Silkeborg, gummistøvler fra Kvickly og lille taske fra Ægypten. 2. Kristina på 24 er multimediedesigner og var i gummistøvler fra Aigle, jeans fra Cheap Monday, trøje fra et loppemarked og stribet skjorte fra Monki. Hendes Roskildegarderobe er pakket efter princippet 'praktisk, men festligt'. 3. 24-årige Amalie læser litteratur- og kunsthistorie på RUC. Hun var i gummistøvler købt på Roskilde, neonfarvede øreringe fra Aldo, halskæde og nederdel købt i Berlin, vintage solbriller og skjorte fra H&M. 4. Henrik Queitsch er en af Ekstra Bladets musik- og filmanmeldere, og så er han er rigtig stilig herre. Henrik er i solbriller fra Dolce and Gabbana, skjorte fra Filippa K, slips købt på et loppemarked, vest fra Mads Nørgaard, jakke fra Lindeberg, bukser fra Acne og gummistøvler fra Spejdersport. (Foto: Anthon Unger)
1/2
Næste »

Det har regnet, og festivalpladsen på Roskilde festival er ved at være noget mudret.

Mudder og regn lægger altid en dæmper på modeoplevelsen, for nu er folk hoppet i gummistøvler, store trøjer og regnslag. Heldigvis er der stadig mange, som hellere går i farver og solbriller end regnslag, og vi har spottet flere trendy mænd og kvinder med deres helt egen stil.

Læs også:

Se også: Se gademode fra Roskilde Festival

En af vor egne
En af andendagens gademodeller er en kending på ekstrabladet.dk. Det er nemlig vores helt egen musik- og filmanmelder Henrik Queitsch, som har taget både slips og vest med på Roskilde, så han, som han selv siger, 'kan bevare en vis værdighed i mudderet'.

Selvom det måske virker en anelse dovent at fotografere vores egne folk, er Henrik bare så stilig, at vi synes, han fortjener en plads i vores gademode-galleri.

Læs også:

Se også: Se Gossip-sangerindens vilde klæder

Tjek både Henriks og de øvrige fashionistaers stil ud på artikelbillederne.

Læs også koncertanmeldelser fra Roskilde FestivalHER.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte