Se gademode fra Distortions tredje dag

Trods dårligt vejr var der Distortion-fashionistaer i Vesterbros gader. Se billederne

  • 1. 27-årige Maria er modeblogger og tidligere model. Hendes taske er fra Michael Kors, denimjakken er købt i New York, skoene fra Buffalo og huen fra Carhartt. 2. 22-årige Sofie er studerende og stor Distortion-fan. Faktisk var hun med for 5. år i træk. Solbrillerne, som minder os om Mary-Kate Olsens, er fra H&M og var kommet på for at skjule Sofies trætte øjne,  efter en våd Distortion-fest på Nørrebro. 3. 22-årige Søren er lærerstuderende og har sin mors aflagte trøje og tøj fra forskellige mærker på. Det vigtigste for ham er at have det behageligt i sit tøj. (Foto: Jesper Mortensen)
1. 27-årige Maria er modeblogger og tidligere model. Hendes taske er fra Michael Kors, denimjakken er købt i New York, skoene fra Buffalo og huen fra Carhartt. 2. 22-årige Sofie er studerende og stor Distortion-fan. Faktisk var hun med for 5. år i træk. Solbrillerne, som minder os om Mary-Kate Olsens, er fra H&M og var kommet på for at skjule Sofies trætte øjne, efter en våd Distortion-fest på Nørrebro. 3. 22-årige Søren er lærerstuderende og har sin mors aflagte trøje og tøj fra forskellige mærker på. Det vigtigste for ham er at have det behageligt i sit tøj. (Foto: Jesper Mortensen)
1/4
Næste »

Distortion ramte Vesterbro kl 16 i går.

Det gjorde regnbygerne desværre også. Derfor var de ellers festklare Distortion-deltagere klædt i varme jakker, regnslag og store halstørklæder.

LÆS OGSÅ: Se gademode fra Distortions anden dag

Trendy men praktisk mode
Det blev en særdeles våd Distortion - i mere end én forstand. Folk lod sig nemlig ikke slå ud af det dårlige vejr. De drak i stedet flere øl og dansede bare videre.

Mode med Miriam fik mast sig ind gennem musikentusiaster og fredagsglade dansemus. Og midt i menneskemylderet, kunne vi ikke undgå at spotte vores seje streetmodeller, som alle havde fundet en moderigtig løsning på vejrproblemet.

LÆS OGSÅ: Distortion: Her er årets trend

Følg med i morgen
Distortions gadefester er slut for i år. Men ivrige fans kan få stillet både musiklysten og tørsten til 'Final Party' i aften. Det kan du læse mere om HER.

I morgen kåres den bedst klædte af vores gademodeller, og du bestemmer! Så klik dig ind på Mode med Miriam, se de nominerede og støt din favorit med en stemme.

Se og læs mere om vores trendy udvalgte på artikelbillederne.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte