Kelly Osbournes milliondyre neglelak svinet til

Sangerinden møder modstand fra sine fans efter en kontroversiel manicure

  • Kelly Osbourne smiler og vinker her til sine fans, men der er i øjeblikket kold luft mellem hende og mange af de, som følger hendes Twitter-profil. (Foto: AP/Matt Sayles)
Kelly Osbourne smiler og vinker her til sine fans, men der er i øjeblikket kold luft mellem hende og mange af de, som følger hendes Twitter-profil. (Foto: AP/Matt Sayles)

Kelly Osbourne er kendt for at være åbenmundet og kan lide at provokere.

Alligevel var det af en noget usædvanlig grund, at hun ifølge ELLE.dk forleden måtte undskylde et tweet over for sine fans.

Læs også:

Se også: Se årets flotteste Emmy-kjoler

Fik manicure til 1,4 millioner kroner
- Jeg er ved at få en $250.000 manicure med neglelak, der er lavet af sorte diamanter fra @azature. Jeg er så spændt og beæret, at jeg er ved at sk*** i bukserne over at have så mange penge på mine negle, stod der i twitter-beskeden.

Det oprørte så mange af sangerindens Twitter-følgere, at Kelly igen måtte til tasterne.

- Jeg kan se, at min neglelak har stødt nogle af jer, og selvom jeg kan se jeres pointe, var det en oplevelse, jeg kun kunne få den ene gang i livet. #Jegbeklager", skrev hun.

Læs også:

Se også: Kelly Osbourne er blevet gråhåret

Den svindedyre manicure havde Kelly fået i forbindelse med, at hun skulle være vært på den amerikanske underholdningskanal E! under Emmy-showet i sidste uge. Neglelakken, som skulle pynte på Osbournes negle indeholdt 267 karat sorte diamanter og kostede altså, hvad der svarer sig til cirka 1,4 millioner danske kroner.

Du kan se resultatet af den dyre manicure HER.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte