Se årets flotteste Emmy-kjoler

Emmy-priserne er endnu engang blevet uddelt. Se de kendtes kjoler

  • Skuespillerinden Alison Williams i en smuk grøn sag til uddeling af Emmy Awards i går. Se flere af aftenens smukkeste kjoler i galleriet. (Foto: AP)
Skuespillerinden Alison Williams i en smuk grøn sag til uddeling af Emmy Awards i går. Se flere af aftenens smukkeste kjoler i galleriet. (Foto: AP)

Mens vi her i Danmark lå og sov i nat, festede Hollywood i anledning af den årlige Emmy-prisfest.

Emmy Awards betragtes som tv-verdenens Oscars, og kjolerne på den røde løber er da også mindst lige så imponerende som dem vi ser, når der er Oscar-uddeling og Golden Globe-fest.

De kvindelige stjerner benytter lejligheden til at gøre sig bemærket af den internationale presse, for der er nemlig prestige i at få sit kjolevalg anerkendt.

Læs også:

Se også: Disse Oscar-kjoler glemmer vi aldrig

Årets store Emmy-tendenser
De kendste kjolevalg afslører, hvilke kjole-tendenser, vi får se året ud. Især farvevalget skifter fra søson til sæson, og i år var der tre dominerende farvetendenser:

Den ene var gul - som ellers tidligere har været en farve, kun de modigste stjerne turde klæde sig i - den anden var rød, som er både et klassisk, men også meget nutidigt valg, og den tredje var de kølige farver, såsom lysegrå og isblå.

Læs også:

Se også: Kæmpe gallafest: Se de flotteste kjoler

Mode med Miriam har udvalgt de flotteste Emmy-kjoler, og du kan se dem alle i artikelgalleriet øverst i artiklen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte