Bliv sommersmart i maxi-kjole

Stjernerne er vilde med maxikjoler. Se fem flotte sommerkjoler med længde.

  • Nicole Richie har altid været glad for maxi-kjoler, både til hverdag og på den røde løber. Her er to lækre hverdagskjoler med længde: 1. Orange kjole fra Topshop. Koster 26 pund (ca. 250 kr.) på topshop.com 2. Stråhat fra Topshop. Koster 18 pund (ca. 170 kr.) på topshop.com 3. Brun taske fra Urban Expression. Koster 649 kr. på Nelly.com 4. Glittersandaler fra H&M. Koster 249 kr. på Hm.com 5. Grøn silkekjole fra Diane Von Furstenberg. Koster 452 euro (ca. 3.400 kr.) på Net-a-porter.com
Nicole Richie har altid været glad for maxi-kjoler, både til hverdag og på den røde løber. Her er to lækre hverdagskjoler med længde: 1. Orange kjole fra Topshop. Koster 26 pund (ca. 250 kr.) på topshop.com 2. Stråhat fra Topshop. Koster 18 pund (ca. 170 kr.) på topshop.com 3. Brun taske fra Urban Expression. Koster 649 kr. på Nelly.com 4. Glittersandaler fra H&M. Koster 249 kr. på Hm.com 5. Grøn silkekjole fra Diane Von Furstenberg. Koster 452 euro (ca. 3.400 kr.) på Net-a-porter.com
1/3
Næste »

Det fedeste ved maxi-kjolen? Du behøver ikke være så grundig, når du barberer ben, du kan lade håret hænge og så er den uden sammenligning den mest behagelige kjoletype der findes.

Stjerner som Nicole Richie, Gossip Girl-stjernen Blake Lively og kurvede Kim Kardashian er vilde med maxi-kjolen. Og det er slet ikke så underligt, for den klæder nemlig både ultratynde og mere fyldige kvinder, og så er den perfekt til både by- og strandferien.

Læs også:

Se også: Bliv smart og synlig med neonfarver

Både til hverdag og fest
Den alsidige kjole er ikke længere kun til dem, der er vilde med bohemestilen. Den er blevet en kjoleklassiker og fås nu i mange forskellige varianter, både i festudgaver og mere hverdagsvenlige modeller.

Brug maxi-kjolen til fest og opnå et nemt og elegant aftenlook, eller brug den til hverdag med en denim- eller læderjakke for et mere afslappet look.

Læs også:

Se også: Sådan bliver du festklar som Medina

Vi har fundet både tre festvarianter og to hverdagskjoler frem, så du kan få inspiration til både sommerfesten og hverdagsgarderoben.

Se artikelbillederne.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte