Nu vil Katie have gang i modekarrieren

Katie Holmes har ikke tid til at sørge over bruddet med Tom Cruise, for nu vil hun for alvor i gang med designerkarrieren

  • Nu vil Katie Holmes have gang i sin modekarriere. Hun viser for første gang sit mærke frem under New York Fashion Week i år. (Foto: AP/Evan Agostini)
Nu vil Katie Holmes have gang i sin modekarriere. Hun viser for første gang sit mærke frem under New York Fashion Week i år. (Foto: AP/Evan Agostini)
1/2
Næste »

Katie Holmes sidder ikke ligefrem og græder over sin skilsmisse,

Kort tid efter bruddet med hjerteknuseren Tom Cruise var hun ifølge Huffington Post et smut forbi Parsons School of Design, for at være gæstedommer i et afsnit af det amerikanske tv-program 'Project Runway'.

Nu vil hun selv tages alvorligt som designer.

Læs også:

Se også: Sexede stjerner til Oscar-efterfest

New York Fashion Week
Holmes har siden 2009 designet tøj sammen med tidligere industriel designer Jeanne Yang. Mærket hedder Holmes & Yang, og tøjlinjen består af luksus basisvarer til hverdagsgarderoben.

For første gang viser designerparret nu mærket frem på catwalken under New York Fashion Week. Det skriver Women's Wear Daily.

Men kan Katie Holmes slå igennem som designer?

Læs også:

Se også: Nu vil Rihanna være designer

Hård branche
Hun har længe været et stilikon og pryder i august forsiden af amerikansk ELLE, og det er da en god start.

Men. Modebranchen er en barsk branche at slå igennem i for kendisser, og der er langt fra at siddie på første række til shows og til selv at designe en kollektion.

Nogle klarer sig, mens andre flopper.

Hvor Olsen-tvillingerne eksempelvis har fået både anerkendelse og kommerciel succes, har sangerinderne Jennifer Lopez og Jessica Simpson haft begrænset succes med deres kollektioner.

Derfor bliver det spændende at se, hvad fremtiden vil byde på for Holmes & Yang, og om Katie Holmes formår at slå igennem på modescenen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte