Se gademode fra Roskilde Festival

Mode med Miriam er på Roskilde for at spotte fashionistaer. Se førstedagens

  • Vi spottede disse trendy festivalgængere på festivalens campingareal. 1. 33-årige Anders Lillestok læser til dagligt musikvidenskab på Københavns Universitet. Som musikelsker er han dedikeret Roskildefan, og han har nu været på festival 9 år i træk. I Denimvesten har han syet alle sine forrige Roskildearmbånd ind. Sammen med de praktiske læderbukser har vesten været fast Roskilde-uniform i 3 år. 2. 23-årige Louisa Field læser medievidenskab og er moderne danser. Hun var fin i genbrugskjole fra Berlin, loppemarkedsfund og solbriller købt på festivalen. 3. Kaspar Mørk er 24 år og tekstforfatter. Han var smart i Nike sneakers med moderigtige neonfarvede snørbånd, shorts fra Nørgaard, t-shirt fra Asos, solbriller købt i New York og kasket fra Norse. 4. 29-årige Susanne er byplanlægger og garvet festivalsbesøgende. De runde John Lennon-agtige solbriller er købt på Roskilde, skoene er gamle og fra Spring Court, og både toppen og de mørke denimshorts er gamle sager, hun har klippet til. (Foto: Jesper Mortensen)
Vi spottede disse trendy festivalgængere på festivalens campingareal. 1. 33-årige Anders Lillestok læser til dagligt musikvidenskab på Københavns Universitet. Som musikelsker er han dedikeret Roskildefan, og han har nu været på festival 9 år i træk. I Denimvesten har han syet alle sine forrige Roskildearmbånd ind. Sammen med de praktiske læderbukser har vesten været fast Roskilde-uniform i 3 år. 2. 23-årige Louisa Field læser medievidenskab og er moderne danser. Hun var fin i genbrugskjole fra Berlin, loppemarkedsfund og solbriller købt på festivalen. 3. Kaspar Mørk er 24 år og tekstforfatter. Han var smart i Nike sneakers med moderigtige neonfarvede snørbånd, shorts fra Nørgaard, t-shirt fra Asos, solbriller købt i New York og kasket fra Norse. 4. 29-årige Susanne er byplanlægger og garvet festivalsbesøgende. De runde John Lennon-agtige solbriller er købt på Roskilde, skoene er gamle og fra Spring Court, og både toppen og de mørke denimshorts er gamle sager, hun har klippet til. (Foto: Jesper Mortensen)
1/2
Næste »

Roskilde festival er ikke bare en af Europas største, men har også nogle af Europas bedst klædte gæster.

I år er Mode med Miriam endnu engang ude for at dokumentere årets festivalmode og spotte de største trends. Det er ikke en svær opgave, for som sædvanlig bød gårdagens festivalstart på masser af god stil.

Læs også:

Se også: 10 musthaves til klassisk Roskilde Festival-påklædning

Mathilde Norholt i venindens tøj
Mediebyen er lukket land for de fleste af festivalens deltagere, men her sidder både kendisser, presse og frivilige og drikker drinks, kaffe og øl.

I blandt mediebyens gæster var skuespillerinden Mathilde Norholt, som i dagens anledning havde byttet tøj med veninden Astrid. Resultatet deraf og førstedagens øvrige trendy gæster kan du se på artikelbillederne.

Læs også:

Se også: Distortion: Her er årets trend

Hold øje
I dag er vi igen på jagt efter god stil på Roskilde festival, så hold øje med modesektionen i morgen, hvor du eller en bekendt måske er blandt dagens stilkonger og -dronninger.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte