Jagten på det nye kuld: På besøg i den danske Paradise-hjemby

Hvad angår levering af flest Paradisoer gennem snart 11 år har særligt én dansk by taget føringen. Jagten på det nye kuld fortsætter i Kolding.

1/2
Næste »

Den nyeste sæson af 'Paradise Hotel' er i fuld gang på Tv3, men du kan stadig følge jagten på det nye kuld af paradisoer i 'Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld'.

Her rejser tidligere deltagere landet tyndt, for at jagte de helt rette 'Paradise'-deltagere.

Nyt reality-show: Et ton cash Danske kendte - 9. mar. 2016 Amalie og mini-Amalie får eget tv-show

De fire erfarne deltagere fra tidligere sæsoner er i dette afsnit taget til to midtjyske byer, der begge er kendt som Danmarks reality-hjemstavne.

Vejle-fyren, der glemmer håndtrykket
Nanna og Christel besøger først Vejle og den 18-årige paradiso-apirant Nicklas. Om det er vægten på den unge fyrs store guldur, der er skyld i det manglende afskedshåndtryk, er ikke til at sige. Men Nanna og Christel er i hvert fald ikke helt tilfredse med hans uhøflige farvel.

paradis2016.jpg Paradise Hotel - 9. mar. 2016 Fælles-onani på 'Paradise Hotel'

En ægte paradisos hjemby
I løbet af de sidste 11 år har mange Paradisoer taget turen fra Kolding til Mexico for at tjekke ind på Paradise Hotel. Derfor er Paradise-panelet naturligvis også taget til den midtjyske by i området med det meget lovende navn: Trekantsområdet.

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.32.34.jpg Paradise Hotel - 8. mar. 2016 TV: Paradise Hotel er kysset i gang - se mandagens afsnit her

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.32.34.jpg Paradise Hotel - 8. mar. 2016 Paradise All In: Snav, dryhumping og nøgenfest

Om Theis, Christel, Nanna og Philip har heldet med sig i leveringsdygtige Kolding, kan du se i afsnittet øverst i denne artikel.

Tidligere havde Ekstra Bladet besøg af tre deltagere, der kom gennem nåleøjet og tjekkede ind på hotellet i Mexico i år. Her fortæller de om fordommene omkring programmet.

 

Også Julie har gjort sig tanker om, hvad andre vil tænke om hende.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte