Persondata politik

Måske hun selv skulle på catwalken

Heidi Klum har i 10 år været vært for reality-programmet 'Project Runway'

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Året har ikke været det nemmeste for supermodellen Heidi Klum, der har set sit ægteskab med soulsangeren Seal, som omverdenen ellers blev betragtet som perfekt, smuldre, men nu er hun tilbage i topform og smuk som altid.

I 10 år har Klum haft et bijob som vært for det amerikanske reality-show 'Project Runway', der drejer sig om at finde nye, talentfulde modedesignere.

Klædt i en knælang, smart smaragd-grøn kjole og med de lyse lokker sat på plads deltog Heidi Klum forleden i lanceringen af jubilæums-sæsonen, som hun er stolt af at være en del af.

- Det har været en fantastisk platform for mange talentfulde designere. Fans henvender sig hver dag og fortæller, hvor meget de elsker showet. Det betyder meget for os, forsikrer den 39-årige skønhed, der om nogen selv kunne indtage catwalken og vise det nye design frem. Men det overlod hun nu andre til at gøre.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik