Persondata politik

Officielt: Depp og Paradis splitter op

Efter 14 års forhold og to børn holdt det ikke længere for Johnny Depp og Vanessa Paradis. Parret er blevet enige om at gå hver til sit

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Som så ofte før har Hollywoods rygtebørs længe sladret om, at alt ikke længere var fryd og gammen mellem skuespilleren Johnny Depp og hans franske kæreste gennem 14 år, sangerinden Vanessa Paradis.

Læs også: Se også: Forholdet skranter for Depp og Paradis

Parret 'skilles i mindelighed' bekræfter Depps talsmand i en meddelelse til Entertainment Tonight. Det skriver People.com.

'Vis venligst respekt for deres privatliv og endnu vigtigere deres børns privatliv', uddyber talsmanden.

Der har længe været talt om, at parret var ved at glide fra hinanden, og Johnny Depp har flere gange vist sig i byen stangvissen og i forskellige former for kvindeligt selskab.

Læs også: Se også: Se Johnny Depp døddrukken i Los Angeles

Læs også: Se også: Depp vælter sig i smukke kvinder

Parret, der har Lily-Rose Melody Depp på 12 og niårige John 'Jack' Christopher Depp III sammen, har ikke vist sig sammen på den røde løber i mere end et år, og det var med til at sparke gang i brud-rygterne.

49-årige Depp og 10 år yngre Paradis fandt sammen i 1998.

Skuespilleren fik øje på den franske sangerinde, da han var ude at spise med nogle venner i Paris. Hun blev inviteret over, og de talte sammen i to timer.

Det udviklede sig til et 14 år langt forhold, som dog aldrig endte med ægteskab af den simple årsag, at ' Pirates of the Caribbean'-stjernen ganske enkelt ikke fandt det nødvendigt.

Læs også: Se også: Johnny Depp vil ikke giftes

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik