Persondata politik
Intl. kendte

Må vi foreslå en antiperspirant, Mike?

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Man taber jern gennem sved, så med den mægde perspiration, der hagler ud i det ternede jakkesæt på den tidligere bokser Mike Tyson, er det tvivlsomt, om man fortsat kan kalde ham for 'Iron Mike'.

Læs også: Se også: Boksebøffen får one man-show på Broadway

Det var ved premieren på den tidligere boksestjernes Broadway-show 'Mike Tyson: Undisputed Truth' i New York, at han viste nogle temmelig våde ærmer frem.

Skuespildebuten i form af det nye one man show omhandler anekdoter, der trækker inspiration fra hans turbulente liv, hvor han både har været fængslet og helt væk i stoffer.

- Jeg synes, at boksning er for grønskollinger nu. Jeg har spillet rollen som Iron Mike Tyson. Jeg er en fantastisk skuespiller. Og jeg er ikke på scenen for at fortælle tude-historier, konstaterede bokseren ved et pressemøde i New York forud for premieren.

At der alligevel har været lidt nerver, tyder jakkesættet dog på. Men sikkert ikke noget en god antiperspirant ikke kan klare.

Læs også: Se også: Mike Tyson: Fra sexkriminel eksbokser til dueelsker

Læs også: Se også: TV: Mike Tyson - jeg hader min barndom

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik