Persondata politik

Lokker Kidman med hæderspris

Nicole Kidman hædres på New York Filmfestival for sit arbejde på det hvide lærred

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Det kan måske være svært at finde overskud til en filmfestival, som varer hele 17 dage.

Men årets New York Filmfestival får nok ingen problemer med at lokke den smukke, australske skuespillerinde Nicole Kidman til huse.

Læs også: Se også: Sådan har du aldrig set Kidman før

Ifølge hjemmesiden Hollywood.com er det nemlig kommet frem, at festivalen vil give den 45-årige skuespillerinde en hæderspris for hendes arbejde på det hvide lærred.

- Nicole Kidman er en af nutidens dygtigste skuespillerinder, siger instruktør Richard Pena, som står for at afvikle den 17 dage lange festival.

Læs også: Se også: Kidman i rå sex-scener

- Lige siden hendes gennembrud i 'To die for' har hun truffet modige og kloge valg i de roller, hun har valgt spille, fortæller Richard Pena til Hollywood.com.

Han fremhæver blandt andre Kidmans medvirken i Lars Von Trier filmen 'Dogville' og filmene 'Eyes wide shut' og 'The hours' som nogle af skuespillerindens bedste præstationer.

Læs også: Se også: Kidman skal medvirke i Triers nymfoman-film

Filmfestivalen begynder den 28. september, og hædersprisen til Nicole Kidman er blandt de første ting, der er blevet afsløret fra det omfattende program.

- Vi glæder os til at hylde hende for en årelang indsats ved New York Filmfestival, siger Richard Pena til Hollywood.com.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik