Persondata politik

Peaches Geldof stod hvid brud

Bob Geldof 23-årige datter er blevet gift

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Peaches Geldof har ikke ry for at være klassens pæne pige, der går op i traditioner og god opførsel. Men da Bob Geldofs 23-årige datter i weekenden blev gift, overraskende hun alt og alle i den rockede og halvflippede familie.

Læs også: Se også: Geldof og Cohen gift

Ret overraskende stod Peaches Geldof hvid brud, da hun sagde ja til sin rock-kæreste, Thomas Cohen, der er stemmen i bandet S.C.U.M.

Hunden var med
Men med den hvide kjole stoppede det traditionelle bryllup. Parret havde valgt, at deres otte måneder gamle hundehvalp skulle bære ringene. Golden retrieveren var pyntet med blomster og fulgtes med parret ind i kirken i det landlige Kent.

Grise som pynt
I det hele taget var dyr et gennemgående tema ved kendis-brylluppet. Bryllupskagen var pyntet med små spiselige grisebasser.

- Jeg er nærmest besat af grise. Jeg synes, at de så kære, så de var nødt til at være med til mit bryllup, siger nygifte Geldof til den engelske avis Daily Mail.

Læs også: Se også: Langfingret rebel er blevet mor

Peaches Geldof og Thomas Cohen mødes i slutningen af 2010. For fem måneder siden blev de forældre til sønnen Astala Dylan Willow Cohen-Geldof. Og nu kan de altså kalde sig mand og kone.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik