Persondata politik

Kates bare bryster står ikke alene

Se galleri med de kendte danskere og internationale stjerner, som ufrivilligt er landet halvnøgne i medierne

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Ifølge CNN's hofreporter i London, Max Foster, som er meget tæt på prins William og hans kone, er den kommende konge rasende over de topløse billeder af hertuginde Kate, og han går aggressivt efter dem, som spreder dem.

Læs også: Se også: International jurist: Se og Hør krænker Kate

På prins Williams juristers foranledning ransagede fransk politi i denne uge magasinet Closers redaktion. Dels for at finde og beslaglægge de kompromitterende billeder - hvilket ikke lykkedes - dels for at finde identiteten på den paparazzo, som har taget billederne.

- Han (prins William, red.) var rasende på Closer for at invadere parrets privatliv og ydmyge hans kone. Han havde brugt dagen bag låste døre i samtale, der skulle føre til et søgsmål mod magasinet, beslaglæggelse af billederne og retsforfølgelse af redaktøren og fotografen, skriver Max Foster på sin blog på CNN.

Og nu ser det ud til, turen er kommet til Kim Henningsen og Se og Hør.

- Vores linje er ikke ændret, siger en pressemedarbejder for det britiske kongehus sent torsdag aften.

Så ved at bringe de famøse fotos af hertuginde Kate i Se og Hør i denne uge har chefredaktør Kim Henningsen skaffet sig en fjende på halsen, som ikke ser ud til at være eftergivende.

Læs også: Se også: Kates bryster i Se og Hør går verden rundt

Læs også: Se også: Derfor kan Se og Hør bringe topløse billeder

Tidligere er Se og Hør og andre medier ellers sluppet godt fra at vise bar hud taget af paparazzi-fotografer. For den kommende dronning af England er ikke den eneste, der ufrivilligt er blevet fanget med babs og nutte i fri dressur, men det er ikke altid, det har haft konsekvenser.

Se galleriet i toppen af artiklen, med eksempler på danske og udenlandske kvinder, der har fået offentliggjort intime billeder af sig selv mod deres vilje.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik