Persondata politik

Verdens mest sexede bilvask

Meget våd og villig bilvask: Reality-stjernen Joanna Krupa fra tv-serien Real Housewives of Miami' vasker sammen med sin kæreste Romain Zago hans nye Ferrari - men de kan ikke holde fingrene fra hinanden - med kæmpe billedgalleri

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

De er våde, de er villige, og de leger og kæler hele tiden med hinanden. Denne sætning lyder umiddelbart som beskrivelsen af et samleje. Men det drejer sig faktisk om en bilvask af en Ferrari på en søndag eftermiddag i september i Miami, hvor den polsk-amerikanske model Joanna Krupa sammen med sin kæreste Romain Zago vaskede og blankpolerede hans splinternye Ferrari.

Når man ser billederne, ser de to turtelduer Joanna og Romain ud, som om de koncentrerer sig mere om at kæle med hinanden og sprøjte vand på hinanden end at vaske den dyre Ferrari. Og en ting er sikkert. De kan simpelthen ikke holde fingrene fra hinanden.

Netop nu kan Joanna Krupa i øvrigt ses på tv i USA som det nyeste medlem af kvindeflokken i reality-tv-serien 'Real Housewives of Miami'. Den smukke blondine blev i 2011 valgt som den mest sexede badetøjsmodel i verden i magasinet Maxim i år 2011.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik