Persondata politik

Tom og Katie sammen igen

Tom Cruise og ekskonen Katie Holmes forsøger for deres datters skyld at få tingene til at fungere igen - i hvert fald for en enkelt vigtig aften

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Læs også: Se også: Cruise vil droppe Scientology for Katie

I juni måned gik Tom og Katie hvert til sit efter seks års ægteskab. For at skilsmissen skal forløbe så smertefrit som muligt for parrets seks år gamle datter Suri, vil de to nu forsøge at holde thanksgiving-middag sammen senere på måneden.

- Tom og Katie er fast besluttede på at vise Suri, at de stadig er venner og dedikerede forældre. De ved, at det vil betyde meget for hende, at de er i stand til at sluge deres stolthed og have det sjovt sammen, siger en anonym kilde til OK Magazine.

Sidste uge kom det frem, at 33-årige Katie Holmes trives særdeles godt med sin nyvundne frihed og aldrig har været lykkeligere, end hun er lige nu.

Katie har fuld forældremyndighed over Suri, mens Tom Cruise har angiveligt ikke afsat tid til at se sin datter i de seneste fire måneder, hvor han har haft travlt med filmoptagelser i London.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik