Persondata politik

Stylist: Kristen Stewart er umulig

Specielt har det været en kamp at hindre hende i at møde i gallatøj med gummisko

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Tara Swennen har været stylist for Kristen Stewart. Det er hun ikke mere - og pyh ha for det. Det var nemlig hårdt arbejde - ikke mindst at overbevise den unge dame om, at flotte gallarober og gummisko ikke klæder hinanden.

Hollywoodstjerner er ikke, som folk er flest, men i særdeleshed den unge 22-årige Twilightstjerne skabte hovedbrud hos Tara Swennen.

Læs også: Se også: Kristens kjole klædte hende af

Hun var stylist for Stewart fra 2007, og vanen med altid at gå rundt i sneakers og afsky de høje, elegante hæle var nærmest umulig at vænne vampyrpigen af med.

Til The Cut.com fortæller stylisten ifølge Dagbladet, at hun både måtte tigge og bønfalde den unge kvinde om ikke at møde frem på den røde løber i et par converse.

Læs også: Se også: Kristen Stewart glæder sig til at blive mor

- Jeg foretrækker helt klart et par høje hæle, for det ser bedre ud på billeder. Men af og til lod jeg gummiskoene passere, fordi de er en del af hendes personlighed. Andre gange måtte jeg sige: 'Vær nu sød at tage hæle på - for min skyld'.

Noget tyder på, at Kristen Stewarft på det seneste har skiftet ham og er blevet mere lydhør overfor sin 'gamle' stylist.

Læs også: Se også: Kristen Stewart i fræk scene

I hvert fald er hun under den seneste promotionsturné ikke set i den sjove kombination af gummisko og lange selskabskjoler.

Ifølge Swennen skyldes det nok, at hun er mere voksen nu, end da hun slog igennem.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik