Megan Fox får rystet sine bryster i ny film

Se Hollywood-baben Megan Fox få rystet sine bryster i filmen 'This is 40' - scenen blev klippet ud af filmen, men den kan selvfølgelig ses her

  • Denm 26-årige Megan Fox får her rystet sine bryster godt og grundigt af Leslie Mann, der lige vil undersøge, om de er ægte og naturlige.(Foto: Universal)
Denm 26-årige Megan Fox får her rystet sine bryster godt og grundigt af Leslie Mann, der lige vil undersøge, om de er ægte og naturlige.(Foto: Universal)
1/3
Næste »

Megan Fox er flere gange blev kåret som verdens mest sexede kvinde, og man forstår hvorfor, når man ser det herlige klip fra filmen 'This is 40', hvor hun får rystet sine faste flotte bryster godt og grundigt af filmens hovedperson Leslie Mann.

Den frække scene blev klippet ud af den endelige film, men den britiske avis The Sun bringer selvfølgelig scenen.

Se Megan Fox få rystet sine bryster her

Film-komedien 'This is 40' tager udgangspunkt i et ægtepar med to børn, der har fået problemer både med samlivet og lagengymnastikken i soveværelset. Og i den frække scene med Megan Fox beundrer den 40-årige Leslie Mann den unge Megan Fox' faste bryster med ordene:

- Er de bryster naturlige, spørger Leslie Mann. Og Megan Fox svarer: Ja, vil du røre dem.

Leslie Mann begynder så at ryste begge Megan Fox' bryster, mens hun siger:

- Jeg føler, at jeg kan sætte et glas vin på dit ene bryst og ryste det andet bryst samtidigt, uden at glasset vil falde ned.

Et yderst passende billedsprog for Megan Fox' faste og flotte bryster.

Se trailer med handling og brystscenen igen her

Under den hyle morsomme bryst-scene var Megan Fox ved at dø af grin flere gange. Men scenen var altså lidt for hård kost til de bornerte amerikanere. Så derfor blev den klippet ud. I stedet blev der lavet en scene, hvor Leslie Mann blot peger på Megan Fox' bryster og spørger, om de er ægte.

Læs også:

Se også: I seng med Megan Fox

Læs også:

Se også: Megan Fox ville score kvindelig stripper

Læs også:

SPL259937_013 Intl. kendte - 28. mar. 2011 Megan Fox i nye sexede Armani-billeder

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte