Demi dater dreng igen

Den 50-årige skuespiller er ved at være kommet sig over bruddet fra Ashton Kutcher

  • Nu kan Demi Moore smile igen. (Foto: AP)
Nu kan Demi Moore smile igen. (Foto: AP)

Demi Moore er færdig med at græde over Asthon Kutcher og har kastet sin kærlighed over et stykke nyt ungt kød.

Moore og Kutcher gik efter seks års ægteskab fra hinanden i november sidste år, efter han havde bollet udenom på deres bryllupsdag.

Læs også:

Sara Leal Intl. kendte - 26. nov. 2011 Ashtons hotelbabe: Jeg ødelagde ikke ægteskabet

Bruddet tog hårdt på den forsmåede frue, og hele verden fulgte med i, hvordan kiloene raslede af stjernen, der tydeligvis var i dyb sorg og udviklede et behandlingskrævende stofmisbrug. Men nu er Demi Moore kommet sig så meget, at hun igen er begyndt at kaste sit frække blik efter de unge fyre.

Læs også:

Se også: Syg Demi vejer under 45 kg

Ifølge New York Post er 50-årige Moore blevet vild med Vito Schnabel på 26 somre. Schnabel, der er kunsthandler, er søn af filmmanden og kunstneren Julian.

Demi Moore og hendes unge erobring viste sig for første gang sammen, da Noami Campbell tidligere på måneden holdt en stor fest i Indien for sin kæreste, der fyldte 50.

Læs også:

Se også: Demi Moore indlagt

Ifølge kilder, der deltog i festen, kunne de to ikke holde fingrene fra hinanden og dansede meget tæt hele aftenen. Siden har de holdt sig ude af pressens søgelys, men dyrket hinanden intenst, forlyder det.

Vito Schnabel har tidligere datet ældre kvinder. Blandt andet den 49-årige model Elle Macpherson og skuespilleren Liv Tylor på 35.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte