Skuespiller viste bryst på parkeringsplads

28-årige Paz de la Huerta er ikke helt slået igennem i Hollywood endnu, men hvis hun bliver ved med at lave den slags julelege, er berømmelsen sikret

  • Det kan være svært at overskue tingene, når de sådan hænger og dingler. (Foto: All Over Press)
Det kan være svært at overskue tingene, når de sådan hænger og dingler. (Foto: All Over Press)

SE DET KIKSEDE TØJSKIFTE I GALLERIET HEROVER

Det er faktisk slet ikke så svært at skifte fra bikini til almindeligt tøj i fuld offentlighed. Det kan de fleste kvinder vist skrive under på.

Man skal bare bruge lidt tålmodighed, lidt snilde og så er det godt med to ledige hænder.

Det kunne godt se ud som om Paz de la Huerta manglede alle tre ting på en gang, da hun havde været ved stranden på Miami Beach.

Hvorfor bruge toilettet
Den 28-årige skuespiller valgte at lave tøjskiftet på en parkeringsplads fremfor de offentlige toiletter, som hun ellers benyttede sig af, da hun ankom til stedet tidligere på dagen.

Bikiniskiftet skulle åbenbart foregå med en smøg i hånden, og det gik selvfølgelig også galt, da hendes ene bryst åbenbart ikke mente, at det havde fået sol nok, og derfor ikke sådan lige ville pakkes ind i den mørke bh.

Paz de la Huerta er mest kendt for sin rolle i den amerikanske tv-serie 'Boardwalk Empire', men hvis hun bliver ved med at gå rundt og smide tøjet i fuld offentlighed, er gennembruddet nok lige for brysterne af hende.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte