Rihanna i seng med en god cigar

Barbados-baben har brug for at slappe af efter en heftig syv dages-turne med syv koncerter i syv lande

  • Rihanna tog en dag i sengen. (Planet Photo)
Rihanna tog en dag i sengen. (Planet Photo)
1/3
Næste »

Hun er god til at holde fans'ene underrettet om sin gøren og laden, Rihanna. Og hun dokumenterer det gerne med billeder, taget med mobiltelefon, som hun plastrer på sin twitter-profil.

Her er det seneste, der viser Barbados-baben forførende slappe af i sengen i sort undertøj og med en god cigar i hånden.

Læs også:

Se også: Nu kysser de sgu igen

Og slappe af kan hun have brug for efter at have krydset atlanten flere gange på sin 777-turne, hvor hun med et par hundrede journalister - bl.a. Ekstra Bladets Jan Körner - som vedhæng gav syv koncerter på syv dage i syv lande, fordelt mellem Amerika, Canada og Europa, for at markerer udgivelsen af sit syvende album, Unapologetik'.

Dyr tur: 35 mio. kr.
Turen var dog lidt af en fiasko - i hvert fald hvad angår skrevne ord. Pressekorpset beklagede sig højlydt over, at sangerinden for det meste holdt sig for sig selv - og at de iøvrigt ikke gad skrive om endnu en flyvetur og endnu en koncert.

Læs også:

Se også: I røven på Rihanna: Stjernen blev kuffertbærer

35 millioner kroner smidt lige ud i luften.

Anstrengende, men sjov tur
Som en af de eneste påstår Rihanna, at det var en sjov tur.

- Anstrengende, men sjov. Det var bestemt anderledes med 200 gæster ombord. De ville have, at jeg drak mig fuld med dem efter koncerterne. Men jeg festede ikke for voldsomt. Jeg måtte spare på stemmen. Men ind i mellem kunne jeg da godt ønske mig, at jeg kunne have givet mere af mig selv, siger hun til Radio1.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte