Bond-babe viser hvad klokken er

Sexede Berenice Marlohe fra 'Skyfall' risikerer at blive en dårlig investering for ur-firma

  • Hvad er klokken, Berenice? (Foto: All Over)
« Forrige
Hvad er klokken, Berenice? (Foto: All Over)
1/5
Næste »
 

Ur-mærket Omega risikerer at have foretaget en dårlig investering ved at have hyret den seneste Bond-babe, Berenice Marlohe fra 'Skyfall'-filmen, til at stå for markedsføringen af de nye produkter.

Det er nemlig ikke usandsynligt, at eventuelle kunder helt glemmer at se på urene, når den skønne franskmand med cambodisk blod i årerne, smider sig forførisk på sengen i frækt undertøj. Det ur, hun skal reklamere for, fylder meget lidt i billedet.

Læs også:

Se også: Agent 007 lokker flest danskere i biffen i år

På et andet billede, hvor hun vrider sig i et svømmedragt, er den bare mave også et mere oplagt focus-punkt, end hvad hun har viklet om armen.

Kavalergangen distraherer
Meget bedre bliver det ikke, selv når hun Berenice Marlohe er mere påklædt i en sølvfarvet, metal-agtig kreation. Her distraherer udsynet til kavalergangen ganske for uret på armen.

Læs også:Nå, men Omega ved jo nok, hvad det gør, og det er i hvert fald svært at forestille sig en mere delikat model til at reklamere for firmaets bud på gaver under juletræet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik