Rihanna mødtes med Chris Brown

Fløj tilbage til Europa efter vanvidstur for at være sammen med sin voldsmand

  • Rihanna krydsede endnu engang Atlanterhavet - for at være sammen med Chris Brown. (Arkivfoto: Igor Vidyashev/ZUMAPRESS.com).
Rihanna krydsede endnu engang Atlanterhavet - for at være sammen med Chris Brown. (Arkivfoto: Igor Vidyashev/ZUMAPRESS.com).

Rihanna var knap nok kommet hjem til USA efter hendes vanvidstur, der bragte hende til syv byer på syv dage, før hun igen befandt sig i et fly.

Denne gang med kurs mod Berlin, som hun havde forladt kun et par dage før.

I den tyske hovedstad mødtes hun med ekskæresten Chris Brown og antændte dermed på ny rygterne om, at hun skulle have fundet sammen med sin voldelige eks, der angreb hende i 2009.

Læs også:

Se også: Rihanna tæt på australsk diller

Tidligere på måneden benægtede Rihanna ellers, at hun skulle have fundet sammen med Chris Brown igen, men efter at have været i Los Angeles, Mexico City, Toronto, Stockholm, Paris, Berlin, London og New York på kun syv dage, må det være mere end interesse for hans musik, der fik hende til at krydse Atlanterhavet igen.

Efter koncerten var hun med til afterparty for Brown, hvor den mørke sangerinde tog for sig af shots i rigelige mængder og ifølge forlydender tog parret bagefter hen til Chris Browns hotel.

Læs også:

Se også: I røven på Rihanna: Stjernen blev kuffertbærer

Og tilsyneladende har Rihanna sin fars accept af det bizarre forhold.

- Bare hun er glad. Jeg håber, hun bliver gift en dag. Og alle er vilde med Chris. Han er en super fyrt, siger Ronald Fenty.

Blandt hendes fans er der dog frustration over, at hun måske er på vej tilbage i armene på den mand, der slog hende.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte