Højtids-tæsk: Sag om Berrys barn genåbnet

Myndighederne vil igen se på, om skuespilleren Halle Berrys datter er i sikkerhed hos sin far

  • Halle Berrys privatliv er ikke lige så succesfuldt som hendes karriere. (Foto: AP)
Halle Berrys privatliv er ikke lige så succesfuldt som hendes karriere. (Foto: AP)

Familiemyndighederne i Los Angeles har valgt at genåbne en misbrugssag, efter at den amerikanske højtid Thanksgiving torsdag morgen udviklede sig til et voldeligt trekantsdrama hos skuespilleren Halle Berry.

Berrys forlovede, Olivier Martinez, og hendes ekskæreste Gabriel Aubry blev kørt på hospitalet, efter de angiveligt kom op i klammeri med hinanden, da Aubry dukkede op for at aflevere sin og Berrys datter Nahla til Thanksgiving.

Læs også:

Se også: Berrys eks i voldsomt slagsmål med hendes forlovede

Fordi fireårige Nahla var til stede, kontaktede politiet myndighederne, efter at Aubry blev arresteret, skriver huffingtonpost.com. Socialrådgivere vil nu afhøre alle tre voksne involverede om sagen.

Mangler beviser for vold
I januar var Aubry under anklage for vold mod datteren. Nahlas barnepige forklarede, at han havde skubbet hende ind i en dør, mens hun holdt Nahla i sine arme. Sagen blev dog droppet, fordi myndighederne ikke fandt nogle beviser for, at datteren var i fare.

Det er uklart, hvordan slåskampen under Thanksgiving begyndte, men Olivier Martinez skulle angiveligt have sagt til eks-kæresten: 'Vi er nødt til at komme videre' - en hentydning til en igangværende forældremyndighedsstrid om datteren.

Ifølge tmz.com blev der kastet drinks igennem lokalet, hvorefter de to kamphaner fløj på hinanden. Martinez brækkede hånden, mens Aubry fik et brud på et ribben.

En dommer udstedte herefter et polititilhold mod Aubry - han skal holde knap 100 meters afstand til Berry og hendes familie.

Skal blive i USA
Tidligere på måneden tabte Berry en retssag om forældremyndighed til Aubry. Skuespilleren og hendes forlovede Martinez ville gerne flytte til Paris med datteren, men dommeren dømte til fordel for Aubry.

Læs også:

Se også: Halle Berry tabte i retten til eks'en

Halle Berrys karriere nåede sit højdepunkt i 2001, da hun modtog en Oscar for sin rolle i filmen 'Monsters Ball', hvor hun spillede over for Billy Bob Thornton.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte