Ups, hvem ligger der i Rihannas seng?

Sangerinden forsøger ikke ligefrem at aflive rygterne om, at hun er tilbage hos sin voldelige ekskæreste med et nyt billede på Twitter

  • Det kunne i princippet være hvem som helst, der har taget billedet af Chris Brown her og sendt til Rihanna. Men det faktum, at sangerinden lægger det til skue for alle på sin Twitter-profil, lugter af, at der er noget, hun gerne vil fortælle alverden. (Foto: Twitter)
Det kunne i princippet være hvem som helst, der har taget billedet af Chris Brown her og sendt til Rihanna. Men det faktum, at sangerinden lægger det til skue for alle på sin Twitter-profil, lugter af, at der er noget, hun gerne vil fortælle alverden. (Foto: Twitter)
1/3
Næste »

Rihanna er åbenbart en kvinde, der godt kan lide enhver form for selskab.

Den 24-årige sangerinde havde for nyligt 150 pressefolk og fans med sig rundt på sin vanvids-tour til syv lande på syv dage - her iblandt Ekstra Bladets journalist Jan Körner.

Læs også:

Se også: I røven på Rihanna: Stjernen blev kuffertbærer

Og nu mere end antyder et nyt billede på Twitter, at Rihanna igen plejer omgang med sin ekskæreste Chris Brown, som ellers blev dømt ved retten for at tæve hende gul og blå tilbage i 2009.

Læs også:

Se også: Rihanna: Flov over at få tæv

Billedet forestiller en mand, der ligger henslængt på en seng med bukserne halvt nede. Man kan ikke se personens ansigt, men tatoveringerne afslører, at det er den 23-årige rapper Chris Brown.

Der er ikke noget, der direkte siger, at det er Rihanna, der har taget billedet, eller at det er hendes seng, han ligger i.

Men for nyligt blev parret set kysse og være sammen i Berlin efter en Brown-koncert, og med det nye billede puster Rihanna selv liv i rygterne om en genforening.

Læs også:

Se også: Nu kysser de sgu igen

Ingen af de to musikere har selv kommenteret på den genopståede romance.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte