Kendte hylder J.R.

Larry Hagman inspirerede Joan Collins til rollen som Alexis

  • J.R. var hadet af danskerne, da Dallas var på skærmen i 80'erne. De kendte venner beskriver ham dog som en fin fyr. (Arkivfoto: Mark Liley/Allstar).
J.R. var hadet af danskerne, da Dallas var på skærmen i 80'erne. De kendte venner beskriver ham dog som en fin fyr. (Arkivfoto: Mark Liley/Allstar).

Larry Hagmans død fik i går et hav af kendte til at hylde den 81-årige skuespiller, der døde af kræft i halsen i fredags på et hospital i Dallas.

Patrick Duffy, der ellers var hans svorne fjende - og bror - i tv-serien, der gjorde Larry Hagman til alle tiders tv-skurk, var en af de første til at udtrykke sine følelser.

- Fredag mistede jeg en af de bedste venner, der har beriget mit liv. Ensomheden er det værste, da Larrys fred og velbefindende altid har været vigtigst for mig. Nu som da han levede. Han var en fighter på den blideste måde - både mod sine problemer og for sine venner. Jeg bærer hans venskab med ære, sagde en tydeligt berørt Patrick Duffy, der ligesom medspilleren Linda Gray var ved Hagmans dødsleje.

Læs også:

Se også: Dallas-skurken Larry Hagman er død

Også tv-værten Larry King hyldede sin ven.

- RIP Larry Hagman. Han var en meget speciel mand. Han hjalp mig med at stoppe med at ryge og jeg vil altid være taknemmelig, skrev King.

Simon Cowell udtrykte ligeledes sorg over tabet af den store skuespiller.

Læs også:

Se også: JR's kone kan ikke genkende ham

- Jeg er trist over at høre om Larry Hagman. Han var den bedste tv-skurk og fra folk, der har mødt ham, hører jeg, at han var en fantastisk fyr. Han vil være savnet.

Mens Hagman som J.R. var den lede figur i Dallas, var det Joan Collins, der havde den rolle i Dollars. Hun var derfor også på banen med en kommentar til dødsfaldet.

Læs også:

Se også: JR har fået kræft

- Åh nej, jeg har lige hørt om Larry. Han var formidabel som J.R. og inspirerede mig til at spille Alexis. RIP, skrev Collins.

Mens de kendte udtrykte deres respekt, valfartede fans af serien til Southfork, hvor Dallas blev optaget og lagde blomster til mindet om Larry Hagman, der med sin rolle var med til at gøre Dallas til en af de største serier nogensinde. En serie, der kørte i mere end et årti og blev set i store dele af den vestlige verden.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte