Smølfine er død - Gnavensmølf skriver mindeord

Skuespilleren, der lagde stemme til den amerikanske version af Smølfine, er død, og nu har Gnavensmølf skevet et mindeord til hende

  • Smølfines amerikanske stemme er forstummet.
Smølfines amerikanske stemme er forstummet.

Læs også:

Se også: Katy som sexet smølfine

Det var en trist dag i smølfe-landsbyen tidligere på måneden, da kvinden, der igennem en menneskealder lagde stemme til Smurfette - som Smølfine hedder i USA - døde.

Skuespillerinden - Lucille Bliss - blev 96 år gammel og lagde udover stemmen til Smølfine også stemme til karakterer i Flintstones og 101 Dalmatinere.

Nu har Michael Bell, der var manden, der blandt andre lagde stemme til Gnavensmølf, Dovensmølf og Altmuligsmølf, skrevet et mindeord til sin kollega.

- Farvel Smølfine. Du var alle smølfers hede drøm. Jeg ved, at Dovensmølf drømte om dig. Altmuligsmølf lavede massevis af ting til dig, som du ikke havde brug for, og Gnavensmølf havde i al hemmelighed en pin-up-kalender med dig hængende på sin væg. Du havde mere god energi end alle os andre blå fyre til sammen. Du var den oprindelige smukke smølfepige, og du vil blive oprigtigt savnet. Hvil i fred Smølfine, skriver Michael Bell.

Smølfakta:

En af den onde troldmand Gargamels planer var at sende pigesmølfen Smølfine til smølfernes landsby for at drive dem til vanvid.

Med 99 hansmølfer og kun én pige gav det som planlagt en voldsom ballade i den ellers så fredelige landsby.

Samtidig arbejdede hun for Gargamel, og det lykkedes hende (ved at lokke Digtersmølf) at oversvømme landsbyen.

Da det blev afsløret, at hun arbejdede for Gargamel angrede hun, og smølferne tilgav hende.

Hun forlod dog landsbyen for en tid for ikke at være skyld i mere ballade, men vendte senere tilbage og bosatte sig i landsbyen.

Oprindeligt var Smølfine mørkhåret og ikke videre charmerende, men smølferne faldt alligevel for hende, og efterfølgende lykkedes det Gammelsmølf at gøre noget ved hendes udseende; navnligt gav han hende det tykke, lyse hår. Det påvirkede åbenbart også hendes personlighed i mere heldig retning.

(Kilde: Wikipedia)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte