FBI efterforsker brev til Khloe Kardashian

Et mystisk brev med hvidt pulver er blevet sendt til tv-stjernen Khloe Kardashian. Nu efterforsker FBI sagen

  • Khloe Kardashian har altid stået lidt i skyggen af sine søstre, men nøgenbilledet for PETA hjalp på den sag. (Screendump)
Khloe Kardashian har altid stået lidt i skyggen af sine søstre, men nøgenbilledet for PETA hjalp på den sag. (Screendump)
1/2
Næste »

Khloe Kardashian, der i øjeblikket er medvært i den amerikanske udgave af 'X Factor', har modtaget en konvolut med noget hvidt pulver.

Brevet blev sendt til den 28-årige realitystjerne på 'X Factor'-settet i Los Angeles, og FBI efterforsker nu sagen, selvom undersøgelser af brevet viser, at det hvide pulver ikke var farligt.

FBI fortsætter undersøgelser
- Undersøgelser af pulveret viste negative resultater. Men vi fortsætter med efterforskningen, siger Laura Eimiller, specialist i offentlige anliggender ved FBI, til femalefirst.co.uk.

En lignende pakke er tilsyneladende blevet sendt til de samme studier i Los Angeles, hvor modtageren var 'Vild med dans'-deltageren Bristol Palin, som er datter af tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin.

Læs også:

Se også: Khloé Kardashian fortryder, at hun smed tøjet for PETA

Khloe Kardashian, som er gift med den amerikanske basketball-stjerne Lamar Odom og kendt for reality-programmet 'Keeping Up With The Kardashians', har valgt ikke at kommentere det mystiske brev.

Men hun har dog skrevet 'akavet' på sin Twitter-profil tirsdag aften.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte