Diaz føler sig magtfuld som afklædt

Der er dem, der mener, at kvinder nedgør sig selv, når de smider tøjet i den ene eller den anden anledning - og så er der Cameron Diaz

  • Diaz giver fotograferne kamp til stregen, når hun skal have taget afklædte modelfotos. Men det er ikke, fordi hun ikke vil smide kludene. (Foto: All Over Press)
Diaz giver fotograferne kamp til stregen, når hun skal have taget afklædte modelfotos. Men det er ikke, fordi hun ikke vil smide kludene. (Foto: All Over Press)
1/2
Næste »

Det handler om selvtillid, når man skal smide tøjet foran en fotograf, og det har den 40-årige skuespiller Cameron Diaz masser af.

Læs også:

Se også: Cameron Diaz: Fedt at fylde fyrre

'Charlies Angles'-stjernen har det så godt med sig selv og sin krop, at hun ligefrem får en optur af at stille sig op i undertøj, når hun leger model.

- Jeg føler mig magtfuld. Jeg er ikke en ung pige, som fotografen siger til, 'Vil du tage dit tøj af?'. Jeg smider bare tøjet og siger, 'Hvordan ser det her ud?', har hun sagt til The Sunday Times.

Læs også:

Se også: Cameron: Jeg skrubber mit eget lokum

- De kan sige, 'I dag skal du ikke have andet end en bh og høje hæle på', og så siger jeg, 'De hæle er slet ikke høje nok', uddyber hun.

- Jeg er en kvinde, jeg ved, hvordan jeg skal klare tingene. Jeg ved, hvad jeg har det godt med, og jeg kender min seksualitet.

Diaz går helt i den anden grøft og siger, at hun ligefrem tror, det er sundt for kvinder at blive gjort til sexobjekt.

Læs også:

Se også: Cameron Diaz' bryster smeltede

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte