Lindsay Lohan vil ikke se sin hemmelige søster

Filmstjernen har ingen planer om at se sit nye familiemedlem, 17-årige Ashley Horn

  • Ashley Horn med moderen Kristi. (Foto: All Over Press/Splash News)
« Forrige
Ashley Horn med moderen Kristi. (Foto: All Over Press/Splash News)
1/2
Næste »
 

Lohan-familien blev forleden udvidet med et medlem, da overhovedet Michael Lohan for åben skærm blev afsløret som far til 17-årige Ashley Horn.

En DNA-test i Trisha Goddards talkshow pegede på Michael som faderen, men familiens mest berømte medlem, Lindsay Lohan, har ingen planer om at se sin nye halvsøster.

Læs også:

Se også: Lindsay Lohans hemmelige halvsøster afsløret på tv

Ifølge TMZ.com finder Lindsay hele affæren 'afskyelig', fordi Ashley blev undfanget, mens Michael stadig var gift med hendes mor, Dina.

- Jeg er ked af at høre, at Lindsay har det på den måde. Ashley er en god pige, men vi er alle nødt til at tage nogle valg her i tilværelsen. Hvem ved - måske ændrer situationen sig en dag. Lige meget hvad ønsker jeg kun det bedste for mine børn, udtaler Michael Lohan til TMZ.com.

Læs også:

Se også: Anmelder: Lohan ynkelig som Liz

Lindsay Lohan har ikke set sin far siden oktober, hvor hun tog en beslutning om, at han ikke længere skulle være en del af hendes liv.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik