Bon Jovi-datter slipper for straf

Stephanie Bongiovi slipper for retsligt efterspil i forbindelse med sin heroin-overdosis

  • Stephanie Rose Bongiovi slipper for straf. (Foto: AP)
Stephanie Rose Bongiovi slipper for straf. (Foto: AP)
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
 

Læs også:

Se også: Bon Jovis datter anholdt efter overdosis

Sangeren Jon Bon Jovis 19-årige datter slipper for problemer med retsvæsnet, efter hun onsdag blev indlagt på hospitalet med en overdosis.

Politiet fandt Stephanie Bongiovi, 19, livløs på kollegieværelset på Hamilton College - et universitet, hvor en studieplads koster omkring 330.000 kroner om året.

Stephanie, der er den ældste af Bon Jovis fire børn, er indlagt til observation på hospitalet, men hun ventes at blive udskrevet senere i dag.

Desuden fandt politiet en mindre mængde heroin og marihuana på værelset.

Stephanie - der arbejder som model - blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika. Politiet har sigtede også en medstuderende, 21-årige Ian Grant.

Begge sigtelser er nu droppet, da der i New York gælder en lov om , at personer, der indtager en overdosis, samt personer der hjælper disse med at få lægehjælp, ikke kan eller skal retsforfølges.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Nanna C. Pedersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik