'Tømmermænd's stjerne var dørmand

Det var svært for Bradley Cooper ikke at være misundelig på Leonardo DiCaprio, da han var hans dørmand

  • Bradley Cooper kan slet ikke forstå, at han har fået kendte venner, Foto: AP
Bradley Cooper kan slet ikke forstå, at han har fået kendte venner, Foto: AP
1/2
Næste »

Længe før han fik sit store gennembrud i 'Tømmermænd i Las Vegas', arbejdede Bradley Cooper som dørmand, hvor han mødte mange berømtheder.

Heriblandt skuespilleren Leonardo DiCaprio, som Cooper havde et mindeværdigt møde med.

- Jeg kan huske, at jeg fulgte Leonardo DiCaprio op til hans værelse, hvor vi stod i elevatoren med syv af hans venner. Det var omkring den tid, hvor 'Titanic' kom ud, fortæller Cooper til magasinet ShortList.

Læs også:

Premiere The Hangover Part II LA Film - 5. dec. 2011 Bradley Cooper: Nye tømmermænd på vej

- Og jeg kan huske, at den her fyr lignede et barn, selvom vi var på samme alder. Og jeg kan huske, at jeg tænkte, at selvom vi var tre meter fra hinanden, så levede vi i to vidt forskellige verdener, tilføjer den 37-årige skuespiller.

'Silver Linings Playbook'-stjernen erkender også, at selvom han i dag har opnået den samme succes med sit skuespil og nu kalder DiCaprio sin ven, så har han stadig svært ved at forstå, at han har numre på så mange kendte mennesker kodet ind på sin telefon.

Læs også:

Se også: Tømmermænd i København

Senest er hans kollega Robert De Niro blevet føjet til ringelisten, og Bradley Cooper indrømmer, at han ikke kan lade være med at efterligne den garvede skuespiller i fuld beundring.

- Til den dag i dag har jeg svært ved at tro, at jeg er venner med ham. Han smitter helt, så du begynder helt at opføre dig ligesom ham, når du er sammen med andre mennesker, forklarer Cooper.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte