Katie Price træt af at stå med regningen

Den brystsvære model er færdig med fyre, der ikke kan betale for sig selv

  • Katie Price er dog næppe blanket af til skindet. (Foto: Enfoque)
« Forrige
Katie Price er dog næppe blanket af til skindet. (Foto: Enfoque)
1/2
Næste »
 

Den brystsvære glamour-model, Katie Price, er ved at være træt af at blive efterladt med regningen, når endnu en mand i hendes liv har fået silkesnoren.

Senest var det tilfældet med den argentinske model, Leandro Penna, som hun var sammen med i to år og havde gifteplaner med. Ikke detso mindre er det nu op til Katie at betale gæld, han har oparbejdet forskellige steder.

Læs også her

- Jeg har slået op med ham, jeg forventede at blive gift med, og så fandt jeg ud af, at jeg stod med den gæld, han havde efterladt. Fra nu af køber jeg bare min egen ring. Næste gang finder jeg en Mr. Price, der har sin egen prisseddel, siger Katie-pigen, der tidligere var kendt som Jordan.

Hun siger også, at hun er skuffet over, at Leandro er begyndt at tweete ondskabsfuldheder om hende. Han har bl.a. skrevet, at hun er 'skør i bolden'.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik