Dallas-stjerne er monster-face

Kirurgi har ødelagt Ewing-datterens ansigt og gjort hende uigenkendelig

  • Joan van Ark chokerede sine omgivelser, da hun forleden viste sig offentligt med sine 'seneste forbedringer' i ansigtet. Foto: AP
Joan van Ark chokerede sine omgivelser, da hun forleden viste sig offentligt med sine 'seneste forbedringer' i ansigtet. Foto: AP
1/3
Næste »

Joan van Ark havde en pæn stor birolle i tv-serien 'Dallas' som Valena Ewing, og hun var op igennem 70'erne og 80'erne en regulær skønhed.

Og senere var hun med i serien 'Knots Landing', der kørte i 13 sæsoner.

Læs også: Se også: Dallas tilbage uden Pam - hun blev aldrig spurgt Dallas tilbage uden Pam - hun blev aldrig spurgt

Men skønhed og ungdom er en forgængelig vare, og så kom hun under kniven.

Skønhedskirurgi er falsk varebetegnelse for det, mange kvinder udsætter sig selv for. I hvert fald er Joan van Ark i dag næsten ikke til at kende. Hendes ansigt er totalt ødelagt.

Læs også: Se også: Intriger og sex - Dallas er tilbage Intriger og sex - Dallas er tilbage

I dag er kvinden lige knapt 69 år, men det er hendes agt, at ligne én, der er mindst tyve år yngre. Dette optiske bedrag kan muligvis finde sted, hvis det er halvmørkt og på afstand, men selv en halvblind vil på tættere hold kunne se den enorme mængde af arvæv og fortykninger i ansigtet. Selv ikke store mængder af foundation og pudder kan dække alle skaderne.

Det er patetisk og meget, meget grimt. Ansigtet ligner en maske og læberne er helt blege på det seneste foto, der er taget af hende for et par dage siden.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte