Tony Scott var påvirket og begik selvmord

Politiets rapport viser, at filminstruktøren sprang i døden af egen vilje og var påvirket af to slags medicin

  • Tony Scott døde både af de kvæstelser, han pådrog sig, da han ramte vandet og af drukning efter sit selvmordsspring. (Foto: AP)
Tony Scott døde både af de kvæstelser, han pådrog sig, da han ramte vandet og af drukning efter sit selvmordsspring. (Foto: AP)

Der var både antidepressiv medicin og sovemedicin i filminstruktøren Tony Scotts krop, da han sprang i døden fra en bro i Los Angeles den 19. august.

Læs også:

30285182 - 26_10_2010 - Top Gun-instruktør begår selvmord - Gus Ruelas Intl. kendte - 20. aug. 2012 Top Gun-instruktør død - sprang ud fra bro

Den foreløbige rapport viser, at der var tale om et selvmord, og at døden indtraf som følge af drukning og de kvæstelser, Tony Scott fik, da han landede i vandet.

Umiddelbart efter filminstruktørens død dukkede rygter op om, at han skulle være uhelbredeligt kræftsyg, og at det var derfor, han tog sit eget liv.

Læs også:

Se også: Top Gun-instruktør var syg af kræft

Men obduktionen har ikke vist tegn på svulster eller anden alvorlig sygdom, meddeler politiet i Los Angeles.

Det er derfor stadig uvist, hvorfor 68-årige Scott tog sit eget liv. Et afskedsbrev, som filmmageren efterlod, giver ifølge politiet ingen forklaring på selvmordet.

Læs også:

Se også: Tony Scott-selvmord et mysterium

Som instruktør var Tony Scott succesfuld, og han instruerede blandt andet 'Top Gun' og Quentin Tarantino-filmen 'True Romance'.

Læs også:

Se også: Tom Cruise hylder afdøde Tony Scott

Til gengæld har obduktionen vist, at det antidepressive stof mirtazapine og sovemidlet Lunesta begge var til stede i instruktørens krop på den skæbnesvangre dag. Begge stoffer er ifølge nyhedsbureauet Reuters receptpligtige.

Tony Scott, der var født i England, efterlod sin tredje kone og deres tvillingsønner foruden sin storebror Ridley Scott, som blandt andet har instrueret 'Gladiator' og 'Blade Runner'.

Læs også:

Se også: Vil score kassen på Tony Scotts dødsspring

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte