Intl. kendte

TV: Se Hulk Hogan i vild sexvideo

Stjerne-wrestleren helmer ikke, før han har fundet ud af, hvem der har fanget hans sexeskapader på bånd. Se ham folde sig ud på lagnerne her

1/3
Næste »

Se klip fra Hulk Hogans sexvideo i tv-klippet herover
--------------------------------

Nu da en video, som afslører Hulk Hogan i et samleje, er dukket op på internettet, vil den 59-årige wrestler gøre alt for at finde personen bag.

Men da videoen er optaget i 2006, er det for sent for politiet i Florida at tage sagen op. I Florida er politisager nemlig forældet efter fire år.Se også: TV: Suttende X Factor-dommer skulle afpressesSe også: TV: Suttende X Factor-dommer skulle afpressesDerfor har Hogan nu henvendt sig til FBI for at finde gerningsmanden, der har blandt har lækket videoen til hjemmesiden Gawker.

- Jeg bliver nødt til at finde ud af, hvem der gjorde dette mod mig, siger Hogan ifølge Femalefirst.co.uk.

Det værste
- Jeg har oplevet noget slemme ting i min karriere, men det her er det værste, der nogensinde er sket for mig, fortæller wrestleren.

Videoen, der varer cirka halvandet minut, viser Hulk Hogan have sex med ekskonen til sin bedste ven med det usædvanlige navn Bubba the Love Sponge.

To'er på vej
Efter videoen er blevet lækket til internettet, har Hogan måttet indrømme over for sin familie, at der måske kan dukke endnu en video op.

- Jeg har advaret min familie om, at der måske er en mere. Jeg aner det ikke. Jeg har aldrig lavet sådan et bånd. Jeg sværger ved gud, at jeg ikke gik med til det her, raser kendissen til den amerikanske sladder-hjemmeside tmz.com.

Læs også:

Se også: Hulk Hogan: Måske er der et nyt sex-bånd på vej

Enkelte har påstået, at båndet stammer fra en ansat ved den radiostation, hvor Bubba the Love Sponge arbejder. Hulk Hogan håber, at FBI kan kaste lys over sagen en gang for alle.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte