Lady Gaga besøger Julian Assange

Popdivaen besøger Wikileaks-stifteren på Ecuadors ambassade i London

  • Klædt ud som en heks tilbragte Lady Gaga fem timer sammen med Julian Assange, der har søgt tilflugt på Ecuadors ambassade i London. (Foto: Twitter)
Klædt ud som en heks tilbragte Lady Gaga fem timer sammen med Julian Assange, der har søgt tilflugt på Ecuadors ambassade i London. (Foto: Twitter)
 

Der er langt mellem besøgene for Julian Assange, der nu har tilbragt 112 dage i sit skjulested på Ecuadors ambassade i London.

Men mandag fik Wikileaks-stifteren besøg af sin mest prominente tilhænger, popstjernen Lady Gaga.

Lady Gaga tilbragte fem timer sammen med Assange, og et fotografi, der blev sendt ud på Twitter, dokumenterer mødet.

Julian Assange har søgt tilflugt på ambassaden for at undgå at blive udvist af de britiske myndigheder til Sverige.

Det svenske politi ønsker at afhøre australieren, fordi to kvinder påstår, at de blev voldtaget af Assange under et af hans besøg i Stockholm.

Assange frygter, at de svenske myndigheder vil udvise ham til retsforfølgelse i USA for at lække fortrolige amerikanske diplomatpapirer.

Lady Gaga - hvis rigtige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta – har over 30 millioner tilhængere i Twitter-universet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik