Nu er det helt slut!

Den sidste afsluttende underskrift er sat på Tom Cruise og Katie Holmes' skilsmissepapirer

  • Bryllupsbilledet er nu kun et minde. (Foto: AP)
Bryllupsbilledet er nu kun et minde. (Foto: AP)
 

Det nu forhenværende celebre skuespillerpar Tom Cruise og Katie Holmes' fem år lange ægteskab er officielt ovre. For en dommer i New York har nu sat sin afsluttende underskrift på skilsmissedokumenterne, skriver femalefirst.co.uk.

Læs også:

Se også: Tom Cruise og Katie Holmes skal skilles

Der er tale om noget af en lynskilsmisse, for det er mindre end to måneder siden, at den tidligere 'Dawson's Creek-skuespillerinde anmodede om skilsmisse fra sin superstjernemand.

Holmes for datteren
Det tidligere par begyndte forhandlingerne om skilsmissen med det samme, og i sidste måned blev det besluttet, at Katie Holmes får den primære forældremyndighed over den seksårige datter, Suri.

50-årige Tom Cruise, der har filmsucceser som 'Top Gun' og 'Mission: Impossible' på cv'et, får dog ifølge aftalen masser af muligheder for at se sin yngste datter.

Parret blev gift i november 2006 i en overdådig ceremoni i Italien. De havde mødt hinanden i april året før.

Læs også:

CRUISE HOLMES WEDDING Intl. kendte 18. nov. 2006 Se også: TomKat gift

Fremtid i New York
Efter skilsmissen bliver 33-årige Katie Holmes boende i New York med datteren, mens Tom Cruise vil pendle frem og tilbage mellem The Big Apple og Los Angeles.

I New York vil Holmes snart være at finde på de skrå brædder på Broadway. Her skal hun spille Lorna i Theresa Rebecks nye teaterstykke 'Dead Accounts'.

Læs også:

Se også: Katie Holmes går til Broadway

Tom Cruise har foruden Suri to børn fra sit ægteskab med Nicole Kidman: Isabella på 19 og Connor på 17, der begge bor i Beverly Hills.

Ægteskabet var det tredje for Tom Cruise, mens Katie Holmes kun har været gift denne ene gang.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik