Pattinson som Lawrence of Arabia

Twilight-skuespilleren Robert Pattinson skal spille de legendariske Lawrence of Arabia i Werner Herzog's kommende film 'Queen of the Desert'

  • Robert Pattinson skal spille den berømte britiskek helt  Lawrence of Arabia i den kommende film 'Queen of the Desert'.(Foto: AP)
Robert Pattinson skal spille den berømte britiskek helt Lawrence of Arabia i den kommende film 'Queen of the Desert'.(Foto: AP)
1/2
Næste »

Robert Pattinson skal spille den legendariske britiske helt Lawrence of Arabia i Werner Herzogs kommende film 'Queen of the Desert', der sætter fokus på den britiske forfatterinde Gertrude Bell, som skal spilles af Naomi Watts. Det skriver filmbladet Variety.

Filmen 'Queen of the Desert' vil portrættere den kvindelige forfatter, arkæolog og opdagelsesrejsende Gertrude Bell, der var en af de første kvinder, der fik en eksamen fra det berømte universietet Oxford i 1920´erne. Hun rejse i flere år rundt i Mellemøsten, hvor hun var med til at tegne kort over grænserne til Irak, Jordan og Saudi Arabien.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pattinson sneg sig uden om Stewart-snak

Pattinson skal rollen som T.E. Lawrence, en britisk officer, der i sin samtid blev berømt som den legendariske Lawrence of Arabia. Filminstruktøren David Lean baserede sin berømte film 'Lawence of Arabia' på T.E. Lawrence beskrivelser af sin tid i de arabiske lande. T. E. Lawrence var en god ven af forfatterinden Gertrude Belle, og de var begge med til at hjælpe med at etablere de såkaldte Hashemite-dynatstier i Jordan og Irak.

Pattinson kommer dermed til at gå i den berømte britiske skuespiller Peter O'Toole fodspor. Han blev nomineret til en Oscar for sin glansrolle i filmen 'Lawrence of Arabia'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte