Intl. kendte

Tom, Katie og Suri skal lege far, mor og barn

Tom Cruise og Katie Holmes leger lykkelige forældre for lille Suri, når hun skal have første skoledag

  • Katie, Tom og lille Suri i 2007, hvor de stadig var en lykkelig lille familie. Det skal de være igen i hvert fald for en stund, når Suri skal begynde i skole. (Foto: AP)
Katie, Tom og lille Suri i 2007, hvor de stadig var en lykkelig lille familie. Det skal de være igen i hvert fald for en stund, når Suri skal begynde i skole. (Foto: AP)

Det er godt, at Tom Cruise og Katie Holmes ved, hvordan man spiller godt skuespil.

Det nyskilte ægtepar skal nemlig lege far, mor og barn, når deres seksårige datter Suri skal begynde i skolen om nogle uger.

- Tom har filmet sin seneste film i London, men han har planlagt at være i New York til Suris første skoledag, siger en kilde tæt på parret til RadarOnline.

- Tom og Katie har talt sammen over telefonen om Suri, og Katie har støttet, at Tom gerne vil være der på Suris første skoledag.

- Det er en stor ting i Suris liv, og Katie ønsker, at Tom bliver en del af det. Selvfølgelig er der noget med sikkerheden, og Tom ønsker ikke at forstyrre de andre forældre og elever på skolen med sin tilstedeværelse, så det bliver nok noget med, at han smugles ind og ud af en bagindgang. Katie ønsker ikke, at Suri skal lide på grund af deres skilsmisse, og begge forældre sætter deres lille piges behov over deres egne følelser, uddyber kilden.

Tom Cruises to børn fra sit ægteskab med Nicole Kidman har fået hjemmeundervisning af Scientology-folk. Det ønskede Katie ikke, at hendes lille datter skulle have. Derfor har hun indskrevet Suri i en privatskole på Manhattan, hvor mor og datter bor i en treværelses lejlighed.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte