Gary gjorde det

Kun en uge efter han mistede sin lille datter, var Gary Barlow tilbage på scenen. Sammen med Take That lukkede og slukkede han OL

Gary Barlow gennemførte showet trods sin store tragedie. (Foto: DPA)
Gary Barlow gennemførte showet trods sin store tragedie. (Foto: DPA)

Gary Barlow leverede i nat sit livs sværeste optræden foran 80.000 tilskuere i London og millioner af tv-seere over hele verden.

Sidste lørdag blev Barlow far til en dødfødt lille pige, men trods den dybe sorg han befinder sig i, valgte han at gå på scenen og lukke OL med et brag.

Læs også:

Se også: Gary Barlow knust af sorg: Har fået dødfødt datter

Hele verden så med, da Take That med sangen 'Rule The World' var det sidste musikalske indslag, inden OL-flammen blev slukket, i det stjernespækkede show, hvor blandt andre George Michael, Annie Lennox og Spice Girls også optrådte.

For mange var det aftenens følelsesmæssige højdepunkt, da Gary Barlow sammen med Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald indtog stadion, og på Twitter væltede det omgående ud med opdateringer med respekt og støtte til den sørgende sanger.

Take That var i øvrigt uden Robbie Williams, der er i USA sammen med sin højgravide kone.

Læs også:

Se også: Robbie: - Mine tanker er hos Gary

Helt frem til søndag formiddag var der tvivl om, hvorvidt Gary Barlow kunne gennemføre den store afslutningsfest. Og mens de andre artister har øvet dansetrin og koreografier de seneste dage, blev Take That først spottet på stadion få timer før showet.

Siden lille Poppy Barlow sidste lørdag kom livløs til verden, har Gary Barlow og hans familie ønsket fred og ro til at sørge - og til at begrave deres datter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen