Sagsøger død tv-stjerne

Forældre vil have erstatning for deres søn, der døde sammen med 'Jackass'-stjernen Ryan Dunn

  • Ryan Dunn (tv.) blev kendt gennem 'Jackass'. Et amerikansk tv-program, som første gang blev sendt på MTV i 2000. Programmet gik ud på at finde på halsbrækkende stunts og skade sig selv. Zachary Hartwell ses til højre i billedet, der blev taget aftenen før bilulykken. (Foto: Caters)
Ryan Dunn (tv.) blev kendt gennem 'Jackass'. Et amerikansk tv-program, som første gang blev sendt på MTV i 2000. Programmet gik ud på at finde på halsbrækkende stunts og skade sig selv. Zachary Hartwell ses til højre i billedet, der blev taget aftenen før bilulykken. (Foto: Caters)

Sidste sommer døde 'Jackass'-stjernen Ryan Dunn i en bilulykke, efter at have kørt i beruset tilstand. Også hans ven 30-årige Zachary Hartwell, som sad i passagersædet, omkom i ulykken, hvor Ryan Dunn med over 200 i timen og for meget alkohol i blodet kørte af vejen og ind i nogle træer.

Læs også:

Se også: TV: Se Jackass-drengenes hyldest til afdøde Dunn

Nu vil Zacharys forældre, Erma og George have erstatning. Det skriver TMZ.com

- De vil have, at Dunns dødsbo skal dække udgifterne til Zachs begravelse, men også den indtægt, han kunne have tjent i løbet af sit liv, skriver netstedet.

Skuespilleren fra drengerøvsprogrammet, 34-årige Ryan Dunn, legede med ilden, når han satte sig bag rattet på sin højoktan, specialbyggede og turbo-drevne Porsche 911 GT3. Og den 20. juni 2011 blev det den sidste tur nogensinde.

De to venner omkom i West Goshen Township i hjemstaten Pensylvania.

Hartwell-forældrene sagsøger også Barnaby’s West Chester, der skænkede alkohol til de to fyre, selv om de i forvejen var berusede.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte