Sagsøger død tv-stjerne

Forældre vil have erstatning for deres søn, der døde sammen med 'Jackass'-stjernen Ryan Dunn

  • Ryan Dunn (tv.) blev kendt gennem 'Jackass'. Et amerikansk tv-program, som første gang blev sendt på MTV i 2000. Programmet gik ud på at finde på halsbrækkende stunts og skade sig selv. Zachary Hartwell ses til højre i billedet, der blev taget aftenen før bilulykken. (Foto: Caters)
Ryan Dunn (tv.) blev kendt gennem 'Jackass'. Et amerikansk tv-program, som første gang blev sendt på MTV i 2000. Programmet gik ud på at finde på halsbrækkende stunts og skade sig selv. Zachary Hartwell ses til højre i billedet, der blev taget aftenen før bilulykken. (Foto: Caters)

Sidste sommer døde 'Jackass'-stjernen Ryan Dunn i en bilulykke, efter at have kørt i beruset tilstand. Også hans ven 30-årige Zachary Hartwell, som sad i passagersædet, omkom i ulykken, hvor Ryan Dunn med over 200 i timen og for meget alkohol i blodet kørte af vejen og ind i nogle træer.

Læs også:

Se også: TV: Se Jackass-drengenes hyldest til afdøde Dunn

Nu vil Zacharys forældre, Erma og George have erstatning. Det skriver TMZ.com

- De vil have, at Dunns dødsbo skal dække udgifterne til Zachs begravelse, men også den indtægt, han kunne have tjent i løbet af sit liv, skriver netstedet.

Skuespilleren fra drengerøvsprogrammet, 34-årige Ryan Dunn, legede med ilden, når han satte sig bag rattet på sin højoktan, specialbyggede og turbo-drevne Porsche 911 GT3. Og den 20. juni 2011 blev det den sidste tur nogensinde.

De to venner omkom i West Goshen Township i hjemstaten Pensylvania.

Hartwell-forældrene sagsøger også Barnaby’s West Chester, der skænkede alkohol til de to fyre, selv om de i forvejen var berusede.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.