Zlatans kæreste frastjålet 37.000 kroner

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovics kæreste, Helena Seger, blev frastjålet en dyr håndtaske fyldt med kontanter på gaden i Paris

  • Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
« Forrige
Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »
 

Den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic er for nyligt flyttet fra Milano til Paris for at spille for Saint-Germain, og mens fodboldspilleren var væk til træningskamp mod Barcelona, ville hans kæseste, Helena Seger, shoppe lidt i byernes by. Det skriver VG Nett.

Læs også:

Se også: Zlatan sælger skuret

Ifølge avisen Le Parisien opholdt hun sig fredag ved 16-tiden på den centralt beliggende Avenue Montaigne og snakkede i telefon, da to mænd kom kørende på en scooter og snuppede hendes dyre håndtaske.

Gik rundt med kontanter
Og den 41-årige spillerkone har tilsyneladende ikke hørt om kreditkort, for hun gik rundt med 5.000 euro, svarende til godt 37.000 kroner i sin håndtaske.

- Hun var panikslagen, så vi tog hånd om hende så godt vi kunne, siger en ekspedient i en nærliggende butik, som svenske Aftonbladet har talt med.

- Jeg stod og talte med nogle kunder, da jeg hørte en kvinde skrige højt. Da jeg kiggede ud mod gaden, så jeg scooteren køre fra stedet i høj fart, siger ekspedienten til avisen.

Politiet ankom til stedet efter fem minutter, og Helena Seger fulgte med på stationen for at anmelde episoden.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik