Zlatans kæreste frastjålet 37.000 kroner

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovics kæreste, Helena Seger, blev frastjålet en dyr håndtaske fyldt med kontanter på gaden i Paris

  • Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic er for nyligt flyttet fra Milano til Paris for at spille for Saint-Germain, og mens fodboldspilleren var væk til træningskamp mod Barcelona, ville hans kæseste, Helena Seger, shoppe lidt i byernes by. Det skriver VG Nett.

Læs også:

Se også: Zlatan sælger skuret

Ifølge avisen Le Parisien opholdt hun sig fredag ved 16-tiden på den centralt beliggende Avenue Montaigne og snakkede i telefon, da to mænd kom kørende på en scooter og snuppede hendes dyre håndtaske.

Gik rundt med kontanter
Og den 41-årige spillerkone har tilsyneladende ikke hørt om kreditkort, for hun gik rundt med 5.000 euro, svarende til godt 37.000 kroner i sin håndtaske.

- Hun var panikslagen, så vi tog hånd om hende så godt vi kunne, siger en ekspedient i en nærliggende butik, som svenske Aftonbladet har talt med.

- Jeg stod og talte med nogle kunder, da jeg hørte en kvinde skrige højt. Da jeg kiggede ud mod gaden, så jeg scooteren køre fra stedet i høj fart, siger ekspedienten til avisen.

Politiet ankom til stedet efter fem minutter, og Helena Seger fulgte med på stationen for at anmelde episoden.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk