Zlatans kæreste frastjålet 37.000 kroner

Fodboldspilleren Zlatan Ibrahimovics kæreste, Helena Seger, blev frastjålet en dyr håndtaske fyldt med kontanter på gaden i Paris

  • Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
Helena Seger holder af at shoppe i de eksklusive butikker. Her ses hun under en tidligere indkøbstur i Milano. (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic er for nyligt flyttet fra Milano til Paris for at spille for Saint-Germain, og mens fodboldspilleren var væk til træningskamp mod Barcelona, ville hans kæseste, Helena Seger, shoppe lidt i byernes by. Det skriver VG Nett.

Læs også:

Se også: Zlatan sælger skuret

Ifølge avisen Le Parisien opholdt hun sig fredag ved 16-tiden på den centralt beliggende Avenue Montaigne og snakkede i telefon, da to mænd kom kørende på en scooter og snuppede hendes dyre håndtaske.

Gik rundt med kontanter
Og den 41-årige spillerkone har tilsyneladende ikke hørt om kreditkort, for hun gik rundt med 5.000 euro, svarende til godt 37.000 kroner i sin håndtaske.

- Hun var panikslagen, så vi tog hånd om hende så godt vi kunne, siger en ekspedient i en nærliggende butik, som svenske Aftonbladet har talt med.

- Jeg stod og talte med nogle kunder, da jeg hørte en kvinde skrige højt. Da jeg kiggede ud mod gaden, så jeg scooteren køre fra stedet i høj fart, siger ekspedienten til avisen.

Politiet ankom til stedet efter fem minutter, og Helena Seger fulgte med på stationen for at anmelde episoden.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.